Vídeo subaquàtic

El videosub -vídeo submarí- és una de les disciplines subaquàtiques en què les imatges són captades amb la intenció de fer conèixer i permetre gaudir dels fons marins de tot el món a través de les filmacions. Els equips de vídeo actuals, que ofereixen una gran qualitat d’imatge i que es poden adquirir a un preu més assequible que els antics equips de vídeo, han fet que la pràctica d’aquesta disciplina per part dels submarinistes hagi augmentat considerablement.

La FECDAS, amb el suport dels clubs i dels centres, organitza proves i competicions perquè la gent que té aquesta disciplina en comú pugui reunir-se, explicar-se experiències i veure els treballs realitzats per altres videosub. Si voleu més informació o teniu algun dubte que voleu resoldre, podeu enviar un correu al department de videosubaquàtic: video@fecdas.cat.

És cert que, abans de començar a practicar aquesta disciplina -i també la de la fotografia submarina-, és molt recomanable haver acumulat una certa experiència com a submarinista, però, amb una mica de pràctica i amb l’ajuda que et facilitarà qualsevol dels instructors, centres o clubs vinculats a la FECDAS -tant a l’hora d’informar-te com d’assessorar-te-, tindràs al teu abast el poder gaudir del món del videosub i el poder compartir-lo.

DATA ACTIVITAT ORGANITZADOR LLOC
22-02-2020 Curs de presa i edició de vídeo submarí amb Gopro CLUB SUBAQUÀTIC PALLARS seu de la SPAS
03-05-2020 SUSPESA. Open CN Vilanova videosub 2020 FECDAS Vilanova i la Geltrú
16-05-2020 AJORNAT-CAMPIONAT DE CATALUNYA DE VIDEOSUB 2020 FECDAS Palamós (SUSPÈS FINS 2021)
31-05-2020 SUSPESA-OPEN VIDEOSUB SCUBA ALEGRE 2020 FECDAS Sant Pere Pescador
05-07-2020 SUSPESA-VII OPEN IMATGESUB C.N.P.S. Club Nàutic Port de la Selva EL PORT DE LA SELVA
11-07-2020 FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA D’IMATGE 2020 FECDAS Tarragona