Vídeo subaquàtic


El videosub -vídeo submarí- és una de les disciplines subaquàtiques en què les imatges són captades amb la intenció de fer conèixer i permetre gaudir dels fons marins de tot el món a través de les filmacions. Els equips de vídeo actuals, que ofereixen una gran qualitat d’imatge i que es poden adquirir a un preu més assequible que els antics equips de vídeo, han fet que la pràctica d’aquesta disciplina per part dels submarinistes hagi augmentat considerablement.

La FECDAS, amb el suport dels clubs i dels centres, organitza proves i competicions perquè la gent que té aquesta disciplina en comú pugui reunir-se, explicar-se experiències i veure els treballs realitzats per altres videosub. Si voleu més informació o teniu algun dubte que voleu resoldre, podeu enviar un correu al department de videosubaquàtic: video@fecdas.cat.

És cert que, abans de començar a practicar aquesta disciplina -i també la de la fotografia submarina-, és molt recomanable haver acumulat una certa experiència com a submarinista, però, amb una mica de pràctica i amb l’ajuda que et facilitarà qualsevol dels instructors, centres o clubs vinculats a la FECDAS -tant a l’hora d’informar-te com d’assessorar-te-, tindràs al teu abast el poder gaudir del món del videosub i el poder compartir-lo.

DATA ACTIVITAT MODALITAT ORGANITZADOR LLOC INSCRIPCIONS
10-04-2021 OPEN DIVERS IMATGE 2021(Selectiva CCI2021) Vídeo subaquàtic Port d'Aro
18-04-2021 XVII Open SPAS de VideoSub (Selectiva CCI 2021) Vídeo subaquàtic Mataró
15-05-2021 FINAL CAMPIONAT DE CATALUNYA D'IMATGE 2021 Vídeo subaquàtic Palamós INSCRIPCIONS TANCADES
13-06-2021 VII OPEN IMATGESUB CNPS Vídeo subaquàtic Club Nàutic Port de la Selva El Port de la Selva
25-09-2021 VII Open Fotosub Videosub SESCUBELLS Vídeo subaquàtic Tarragona