Condicions d’enviament

Condicions generals

La realització d’una comanda en fecdas.cat suposa l’acceptació per part del client de les condicions aquí reflectides.

Enviaments

El termini de lliurament oscil·la entre 24h a 48h laborables (no inclou caps de setmana ni festius) per a Espanya peninsular. No podem garantir aquests terminis, si bé intentem que les empreses de transport els compleixin sempre que sigui possible.
En les comandes que incloguin diversos productes es farà un únic enviament, quan tots ells es trobin disponibles.
Es considerarà lliurat una comanda quan sigui signat el rebut de lliurament per part del client. A partir d’aquí el client disposarà de 24 hores per a comprovar la integritat de tots els components de la comanda i per a comprovar que s’inclouen tots els productes. Passades aquestes 24 hores es donarà per acceptat l’enviament i no s’acceptaran reclamacions per desperfectes o fallades amb l’enviament.
En cas de rebre un producte danyat pel transport s’ha de contactar amb nosaltres mitjançant correu electrònic a fecdas@fecdas.cat indicant el número de comanda i el problema que presenta, per a efectuar la reclamació a l’empresa de transport. Una vegada rebuda la incidència li serà tramitat un nou enviament si així ho requereix el seu cas. També és convenient deixar constància a la pròpia empresa de transport.

Despeses dels enviaments

Les despeses d’enviament es calculen automàticament en la cistella de la compra segons l’import total de la comanda.

Càlcul de les despeses:

De 0 fins a 15 euros: 7.5 euros
Més de 15 fins a 35 euros: 5 euros
Més de 35 fins a 50 ueros: 3 euros
Més de 50 euros: enviament gratuït