Noticies

06-08-2024
El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Rugbi Subaquàtic torna a ser un èxit

La competició, que ha comptat amb la participació de prop de 200 esportistes representant 10 equips masculins i 4 femenins, situa un cop més Barcelona com a referent d'aquest apassionant esport al sud d'Europa.

En un escenari únic com les Piscines Municipals de Montjuïc, vam poder gaudir d'una jornada de competició de màxim nivell on l'intercanvi cultural, la esportivitat i el bon ambient van ser l'eix central durant tot el dia.

Els equips van mostrar la seva gran capacitat d'adaptació al nou concepte "Pool in Pool", presentat per primera vegada i que va suposar grans reptes per als esportistes. El resultat: un joc més dinàmic i emocionant amb molts gols, però també partits molt disputats, alguns fins i tot decidits en la tanda de penals.

Èxit Internacional

En la seva onzena edició, l'èxit internacional del torneig ha estat rotund amb la participació d'equips d'Alemanya, Àustria, Finlàndia, França, Noruega, Suècia, Suïssa i Espanya.

A més, vam comptar amb la participació de 4 àrbitres internacionals de la CMAS, incloent Manuel Tito de Morais, cap d'àrbitres de la CMAS, així com àrbitres nacionals del més alt nivell.

El Futur

Els bons comentaris sobre el nou i innovador concepte "Pool in Pool", juntament amb la satisfacció dels participants per la bona organització i l'ambient del torneig, ens obren una gran oportunitat per consolidar i fer créixer l'esdeveniment en nombre d'equips participants i països representats. La propera edició ens promet noves sorpreses en el camí per evolucionar el nostre esport i obrir noves possibilitats a nivell esportiu. No te'l perdis!

Especials agraïments a la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS), a l'Ajuntament de Barcelona, a l'IEM Institut d'Estudis Mèdics, així com a tots els voluntaris i col·laboradors del Club BCN Rugbi Subaquàtic. El seu suport, implicació i dedicació ens permeten mantenir-nos com a referent del rugbi subaquàtic a Espanya i al sud d'Europa. Moltes gràcies a tots!

 

Classificació final categoria Femenina

1. Hallonbatarna (Suècia)

2. Mixed Team (Internacional)

3. SERS PRE FEM (Espanya)

Classificació final categoria Mixta

1. Mytilus Edulis (Alemanya)

2. Wakanda Vintage (Espanya)

3. Oulun Uppopallo (Finlàndia)

 

Departament de Rugbi Subaquàtic

Per a més informació: rugbi@fecdas.cat

barcelona_uwr
facebook.com/bcnrugbysub
https://barcelonarugbysub.net

Galeria d'imatges: Niccolo Bruna i Kolombo