Noticies

22-05-2024
Torna el el CERSC, Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per Clubs!

Torna la competició més esperada pels clubs de Rugby Subaquàtic, el CERSC, Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per Clubs FEDAS – Copa Iberdrola Femenina. L'esdeveniment, que es durà a terme l'1 de juny al Càmping Riembau de Platja d'Aro, a partir de les 9:00h a.m., ofereix l'oportunitat de presenciar emocionants trobades de grans clubs que destaquen el creixement i popularitat d'aquesta disciplina arreu.



Aquest any es realitzarà en una única jornada en què els equips sènior masculins i
femenins es jugaran el Campionat que determina qui va a la pròxima Champions Cup al novembre a Alemanya.

Entre els participants hi ha els clubs Óssos de Madrid, Lleons de Pamplona, Fènix de Saragossa, Piranyes de Valladolid, Esquals des de Granada i l'equip Català i actual campió el Club Bcn
Rugbi Subaquàtic de Barcelona. Aquest esdeveniment, amb el suport de la
Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS), serà organitzat per la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i el club BCN Rugby Subaquàtic.

A més de la competició nacional, l'esdeveniment també inclourà la tercera trobada d'equips Infantils, on els joves talents del rugbi subaquàtic tindran l'oportunitat de reunir-se i continuar aprenent.

La competició nacional de Rugby Subaquàtic no només és un esdeveniment esportiu, sinó també una celebració de l'amistat, l'esperit d'equip i passió i compromís per
aquest emocionant esport.