Noticies

01-02-2024
El CE Mediterrani guanya el Winter Cup 2024

El CE Mediterrani va consagrar-se com a guanyador de la Winter Cup 2004, el Campionat de Catalunya de Natació amb Aletes, disputat a la piscina de l'INEFC Lleida i organitzat pel Club Natació Almenar.

La competició va comptar amb la participació de sis clubs catalans i un de les Illes Balears.

Aquest campionat segueix la fórmula open, on tots els nedadors competeixen en una única categoria, acumulant punts per als seus respectius clubs. Es va permetre la participació de nedadors de totes les edats, competint en distàncies que van variar des dels 50 fins als 1500 metres. La competició es va dividir en tres disciplines: apnea, superfície i escafandre, i es van realitzar en les modalitats de bialeta i monoaleta.

El CE Mediterrani va liderar la classificació al sumar un total de 1.025 punts, assegurant-se la primera posició. La segona posició va ser pel CN l'Hospitalet, amb 887 punts, mentre que el CN Santa Perpètua va completar el podi amb 337 punts. La resta de la classificació va incloure l'AE Bellsport, l'AC Xaloc, el CN Almenar i el CE Monkeyfins.