Noticies

09-01-2017
Federar-se és aconseguir descomptes i obtenir avantatges

La llicència federativa és alguna cosa més que una llicència: és una porta oberta a un munt de possibilitats.

La més coneguda és la de l’assegurança, que satisfà tots els requeriments que imposa la llei, i la de la cobertura de la responsabilitat civil, que està en el nivell més alt.

CarnetI hi ha els avantatges.

Pel que fa als descomptes, els titulars d’una llicència federativa vigent tenen accés a una tracte de privilegi en els serveis dels comerços i centres de busseig Badal Sub; Roses Sub Diving Center; Snorkel; Blaumar; Cala Montjoi Ciutat de Vacances – TC Euro Village SA i Busseing Pallars.

Pel que fa al turisme i les activitats lúdiques, comptar amb una llicència permet accedir als descomptes i ofertes que fan Hotelnights.com; Balearia; Hotelius Club; Illa Fantasia-Parc Aquàtic i l’Aquàrium de Barcelona.

En l’àmbit de la salut i la prevenció, els federats i les federades reben un tracte de favor a les empreses a Instituts Odontològics; Centres mèdics Creu Blanca; Sanna Centre de Salut; Axis Centre mèdic; HCG Servicios Sanitarios; Centre Longevitat Girona; Dentzano USA; Òptica Oliver i Òptica Ares.

Quant a l’aprenentatge en activitats nàutiques, la FECDAS té acords a benefici dels federats amb l’Escola Nàutica Antípodas i l’escola de conducció de ROVs QSTAR.

Els detalls d’aquests avantatges els podeu trobar aquí i aquí.

A més, al llarg de l’any, els federats i federades tenen l’oportunitat d’aprofitar propostes puntuals per assistir, a preus rebaixats, a espectacles musicals i teatrals, entre d’altres tipus d’ofertes.