Noticies

31-10-2015
El BCN Rugby Subaquàtic ha fet un gran torneig en la Wassermturm-Cup Luzern!!

El cap de setmana del 31 d’octubre una part de l’equip va anar a Suïssa a jugar el torneig de Luzerna juntament amb equips de Suïssa, Itàlia, Alemanya i Grècia. 

Tot el torneig es va dur a terme durant el dissabte dia 31 d’octubre i durant el matí els equips es van repartir en dos grups A i B. El nostre equip que estava al grup B es va enfrontar contra Zurich (perdut 1 – 4), Weinhem (perdut 0 – 4), Bodensee2 (guanyat 2 – 0).

Encara que van començar amb una derrota, es va anar veient una clara progressió millorant partit a partit. En aquest torneig la meitat de l’equip era la primera vegada que jugava un campionat i van demostrar les ganes i el bon entrenament que estem rebent. Tot l’equip ho donava tot en cada partit i cada vegada es va anar jugant de forma més compenetrada. Per aquesta raó, en els partits de la tarda vam aconseguir 2 empats (1 -1) i 1 altra victòria (3-0). Aquests bons resultats van fer que empatéssim en la classificació amb tres equips per la 5ª, 6ª i 7ª plaça, però per gols ens vam quedar en la 7ª posició. No obstant, tots vam acabar amb molt bones sensacions, amb un gran somriure i felicitat pel torneig realitzat.

En acabar el torneig vam fer un sopar tots els equips junts i va haver l’entrega de premis. Després de sopar encara que estàvem tots molt cansats vam poder aguantar per quedar-nos desperts unes hores més a l’hostal i comentar experiències amb alguns equips alemanys i el de Luzern.

 

Com sempre agrair a la fantàstica organització de l’equip amfitrió i les magnífiques instal·lacions perfectament preparades per jugar a Rugbi Subaquàtic!! Felicitar també a tot l’equip pel bon torneig realitzat!!