Noticies

21-03-2023
Campionat de Catalunya de tir subaquàtic 2023

Segona edició Campionat de Catalunya de tir subaquàtic

Disputat el II Campionat de Catalunya de tir subaquàtic de precisió en la piscina residència Joaquin Blume d'Esplugues de Llobregat. El club organitzador va ser l’AES NEPTUNO.

Aquesta modalitat esportiva molt practicada en altres països com França o Itàlia, s’està introduint a Catalunya amb força i gran participació i promet guanyar adeptes any rere any.

En la modalitat masculina Juan Manuel Leiro del club AES NEPTUNO va ser el campió amb 2.270 punts, segon Juan Berrocal (AES NEPTUNO) amb 2.070 punts i tercer amb triple empat amb 1.360 punts cadascú, Román Velasco (AES NEPTUNO), Fernando Del Valle (AES NEPTUNO) i Carles Font (SKAPHOS SUB).

En la categoria femenina Irene González (AES NEPTUNO) va ser la campiona.

En la categoria màster masculí Juan Manuel Leiro (AES NEPTUNO) va ser el campió, segon Juan Berrocal (AES NEPTUNO) i tercer Carles Font (SKAPHOS SUB).

En l’especialitat Biatló masculí, equips de 2, els campions varen ser Oscar Soriano / Román Velasco (AES NEPTUNO) amb 2.200 punts, segons Juan M Leiro/Xavi Navarro (AES NEPTUNO) amb 2.080 punts i tercers Carles Font (SKAPHOS) / Juan Berrocal (AES NEPTUNO) amb 2.000 punts.

En la categoria Màster Biatló Juan M Leiro/Xavi Navarro (AES NEPTUNO) varen aconseguir el primer lloc i Carles Font (SKAPHOS) / Juan Berrocal (AES NEPTUNO) el segon lloc.

+ info: Classificació.

+ info: Reportatge fotogràfic.