Noticies

22-10-2020
AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS SUBAQUÀTIQUES A CATALUNYA

Noves mesures en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19

AJORNAMENT DE LES COMPETICIONS D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES A CATALUNYA

 

 

S’ha publicat la Resolució SLT/2546/2020 de 15 d’octubre (DOCG núm. 8248) per la qual s’adopten noves mesures en matèria de salut pública per la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 en el territori de Catalunya. Aquesta resolució entra vigor l’endemà dia 16 d’octubre de 2020.

En referència a la pràctica de l'esport de les activitats subaquàtiques federades, s'estableix l'ajornament de totes les competicions esportives programades a Catalunya durant un termini de 15 diesés a dir, fins al dia 30 d'octubre de 2020 (inclòs). Aquesta mesura inclou totes les competicions, tornejos, concursos i proves organitzades  tan pels clubs com per la pròpia Federació.

Dins d’aquestes restriccions es permet l’ús de les instal·lacions esportives  per  l’entrenament i pràctica no competitiva subjectes a les limitacions de no superar el 50% de l’aforament, amb un control d’accés i que es compleixin els protocols aprovats per la FECDAS i la Secretaria General de l’Esport a través de les indicacions del PROCICAT.

Davant d’aquesta nova aturada temporal de la competició esportiva federada, us volem animar a continuar amb els entrenaments de forma responsable i segura. També de seguir amb els protocols i mesures de seguretat sanitària donant novament l’exemple de que les activitats subaquàtiques és un esport segur.

La FECDAS continuarà treballant ininterrompudament per tenir informats, a través dels seus canals oficials,  a tots els nostres federats/des de qualsevol modificació d’aquestes mesures així com les noves dates de competicions de les que no s’han pogut portar a terme aquest dies.

Per a qualsevol consulta o aclariment, restem a la vostra disposició en el correu electrònic: info@fecdas.cat.

Barcelona a 16 d´octubre de 2020

FEDERACIÓ CATALANA D´ACTIVITATS SUBAQUÀTIQUES – FECDAS