Noticies

25-09-2024
Catalunya s'alça amb el doble títol al Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per Autonomies 2024

Platja d'Aro, Girona, 21 de setembre de 2024 – El Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per Autonomies ha conclòs aquest cap de setmana a Platja d'Aro, oferint una emocionant jornada esportiva que va coronar els equips de Catalunya com a campions en totes dues categories, masculina i femenina. L'esdeveniment va reunir els millors equips del país, destacant l´alt nivell de competitivitat i la passió per aquesta disciplina subaquàtica.

A la categoria femenina, Catalunya ha recuperat el títol de campiones, demostrant lideratge i consistència durant tota la competició. La Comunitat de Madrid, vencedores a la passada edició, van ocupar aquesta vegada el segon lloc, mostrant una gran capacitat de resiliència i sacrifici, mentre que la Comunitat de Navarra va completar el podi, obtenint un meritori tercer lloc, consolidant la seva progressió a nivell esportiu i la seva cohesió com a equip.

A la categoria masculina, Catalunya va reafirmar el seu lideratge amb una sòlida actuació que els va portar a reconquerir el campionat amb la seva porteria en zeros. La Comunitat de Madrid va repetir el segon lloc mostrant un joc més tècnic i fluid, mentre que l'equip de Castella i Lleó va aconseguir la tercera posició gràcies a la convicció i el sacrifici. El quart lloc va ocupar-lo la comunitat navarresa que segueix demostrant el seu progrés constant, seguit d'Andalusia que amb un equip molt nou ha aconseguit demostrar un gran nivell. Saragossa ha tancat la classificació no sense abans demostrar amb els dos primers gols en competicions oficials, que han vingut per quedar-se i que el sacrifici, el treball constant i l'ambició són valors inherents al nostre esport. Així, vam poder gaudir d´un torneig ple d´emoció i competitivitat.

Classificació

Categoria Femenina

1. Catalunya

2. Comunitat de Madrid

3. Comunitat de Navarra

Categoria Masculina

1. Catalunya

2. Comunitat de Madrid

3. Castella i Lleó

Un èxit esportiu que celebra el rugbi subaquàtic

El torneig no només va ser un èxit en l'aspecte esportiu, sinó que també va posar en relleu el protagonisme del rugbi subaquàtic a Espanya, amb una jornada que va deixar grans moments per al record. Des dels enfrontaments més disputats fins a l'esperit d'equip que caracteritza aquesta disciplina, l'esdeveniment va servir per consolidar el creixement i la visibilitat d'aquest esport al país.

Agraïments als col·laboradors i organitzadors

El Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic 2024 per Autonomies no hauria estat possible sense la col·laboració i el suport de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS), la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS), l'Institut d'Emergències Mèdiques (IEM), així com dels clubs organitzadors, el Club BCN Rugby Subaquàtic amb el suport de Traffic Fénix ??de Saragossa

Gràcies al seu esforç i compromís, el torneig ha estat un gran èxit i ha ofert una experiència inoblidable tant per als participants com per al públic assistent.

 

Per a més informació: rugbi@fecdas.cat 

https://www.facebook.com/groups/fecdas.rugbisub 

Fotografíes: Niccolò Bruna, Kolombo, Alex Quintero