Noticies

16-09-2024
Platja d'Aro serà l'escenari del Campionat d'Espanya per Autonomies de Rugbi Subaquàtic 2024

El proper 21 de setembre, Platja d'Aro serà l'escenari del Campionat d'Espanya per Autonomies de Rugbi Subaquàtic, un esdeveniment organitzat per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS), en col·laboració amb el Club BCN Rugbi Subaquàtic, i que reunirà els millors equips del país en una competició única sota l'aigua. En aquesta edició, comptarem amb la participació de les comunitats de Navarra, Castella i Lleó, Andalusia, la Comunitat de Madrid, Aragó i Catalunya.

L'edició anterior va deixar un alt nivell de competència i emoció en ambdues categories. En la categoria masculina, l'equip de Catalunya es va proclamar campió, seguit de la Comunitat de Madrid, mentre que, en la categoria femenina, les madrilenyes es van alçar amb el títol, amb Catalunya ocupant la segona posició.

Participació de noves promeses del rugbi subaquàtic espanyol
Enguany, el campionat es presenta amb l’expectativa d'un major nivell de competitivitat gràcies a la inclusió de joves talents provinents de la cantera del rugbi subaquàtic a Espanya. La presència d’aquests nous esportistes aportarà frescor i dinamisme als partits, assegurant un espectacle digne de veure per a tots els aficionats.

Un esport en ple auge
El rugbi subaquàtic, una disciplina esportiva de gran exigència física i tàctica, continua guanyant adeptes a Espanya. Amb cada campionat, es consolida com una modalitat que combina habilitat, estratègia i treball en equip, submergint els jugadors en un entorn on la resistència i la cooperació són clau.

Horaris
El campionat començarà a les 9:00 hores i s'estendrà durant tota la jornada de dissabte 21 de setembre a les instal·lacions aquàtiques del Càmping Riembau de Platja d'Aro.


Per a més informació: 
rugbi@fecdas.cat
https://fecdas.cat/ca/rugbi-subaquatic/
https://fedas.es/comites-deportivos/rugbi_subaquatic/
https://barcelonarugbysub.net