Noticies

03-07-2024
Catalunya femení merescuda medalla de plata

Aquest cap de setmana s'ha disputat amb gran èxit el XXIII Open International UWH Barcelona – Ciutat  de Sant Adrià de Besòs, un esdeveniment que ha destacat per la seva alta participació i el retorn esperat del torneig femení després de més de cinc anys d'absència.

Durant les dues darreres temporades, un equip femení d'hoquei subaquàtic català ha anat consolidant-se amb la il·lusió i l'esforç de les seves jugadores. Aquest any, gràcies al suport de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i la col·laboració incondicional de l'equip masculí (ISB), les jugadores han tingut l'oportunitat de viatjar i competir en tornejos internacionals.

L'ajuntament de Sant Adrià de Besòs ha estat clau en fer realitat aquest retorn, mostrant un ferm compromís amb l'esport i la igualtat de gènere. La participació femenina en el torneig ha estat excepcional, amb sis equips internacionals que han aportat diversitat i competitivitat a l'esdeveniment. Equips de Bèlgica, Països Baixos, Anglaterra, Abu Dhabi, França i Espanya han pres part en aquesta edició, posant de manifest el prestigi i la popularitat del torneig a nivell mundial.

Acollir aquest torneig a casa ha estat una experiència fantàstica, especialment en veure l'energia amb què està ressorgint l'hoquei femení. L'equip català ha obtingut una merescuda segona posició en aquesta edició del torneig. Aquest èxit motiva les jugadores a seguir treballant i a mantenir la seva determinació.

Felicitem l’esforç i al mèrit esportiu !

Departament d’Hoquei Subaquàtic de la FECDAS