Noticies

21-05-2024
A punt el Campionat d’Espanya de Rugbi Subaquàtic a Platja d’Aro

Platja d’Aro es submergeix en el Rugbi Subaquàtic: Competició Nacional de clubs i trobada infantil en l'horitzó.

Aquest 1 de juny, Platja d’Aro acollirà una de les competicions més esperades de l'any: el CERSC, Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per Clubs FEDAS – Copa Iberdrola Femenina. L'esdeveniment tindrà lloc al Càmping Riembau, a partir de les 9:00h del matí, oferint una jornada plena d'emoció amb els millors clubs del país, que demostren el creixement i la popularitat d'aquest esport arreu.

Aquest any, la competició es concentra en una única jornada on els equips sèniors masculins i femenins es disputaran el Campionat, que determinarà qui representarà Espanya a la propera Champions Cup, al novembre a Berlin, Alemanya.

Entre els participants destacats es troben els clubs Osos de Madrid, Leones de Pamplona, Fénix de Saragossa, Pirañas de Valladolid, Escualos de Granada i, com a amfitrió i actual campió, el Club Bcn Rugbi Subaquàtic de Barcelona. Aquest esdeveniment compta amb el suport de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS) i està organitzat per la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i el club BCN Rugbi Subaquàtic.

A més de la competició nacional, l'esdeveniment també acollirà la tercera trobada d’equips infantils, una plataforma perquè els joves talents del rugbi subaquàtic puguin reunir-se i seguir aprenent. Aquesta trobada continuarà amb la consolidació de l'equip mixt format per nens i nenes dels diferents clubs, que participaran en un torneig internacional a Alemanya al novembre.

La competició nacional de Rugbi Subaquàtic no és només un esdeveniment esportiu; és promou els valors de l'amistat, l'esperit d'equip i la passió per aquest esport emocionant.

Vine a gaudir d'un dia ple d'adrenalina, diversió i competència al màxim nivell !

Per a més informació: rugbi@fecdas.cat

Departament de Rugbi Subaquàtic