Noticies

22-04-2024
El CN TOP-TEN Alacant campió del III Memorial Jose Luís Ariño

Aquest cap de setmana s'ha disputat la tercera edició del Memorial Internacional José Luis Ariño de natació amb aletes a les instal·lacions de Can Llong del Club Natació Sabadell.

Han participat un total de 16 equips i 208 nadadors i nadadores. Ha estat un cap de setmana de molt nivell esportiu amb 2 nous rècords d'Espanya, 2 noves millors marques, a les proves de 200 immersions i 4×50 bi-aletes mixte, i 14 mínimes de selecció: 5 júniors i 9 séniors.

A la classificació final per clubs el CN Top-Ten Alacant va guanyar la primera posició amb 44.515 punts, el CE Mediterrani es va fer amb la segona amb 40.774 punts i CADAS va quedar en tercera posició amb 39.236 punts.

La família d'en José Luis Ariño va ser l'encarregada de donar els trofeus als premiats. A més dels equips nacionals que es van desplaçar de diferents punts d'Espanya, el memorial va comptar amb la participació d'un equip italià: Guardia di Finanza Modena.

Un cap de setmana molt especial que es va desenvolupar amb una molt bona organització de la mà de la FECDAS i la FEDAS i gràcies al suport de l'Ajuntament de Rubí.

Tot l'equip del memorial José Luis Ariño està molt satisfet i orgullós d'allò aconseguit i espera poder repetir tant l'any que ve com tots els que vindran.

+ info: Resultats
+ info: Récords 50m Femení
+ info: Récords 50m Masculí