Noticies

07-03-2024
Neix i es consolida la selecció catalana femenina de hoquei subaquàtic

Ho celebrarem efusivament com un èxit el divendres 8 de març, dia internacional de la dona !

Aquest any va marcar una fita històrica per al nostre esport i per a Catalunya, ja que vam ser el primer equip femení a representar a la nostra regió en una competició internacional. L'equip de la selecció catalana d'hoquei subaquàtic ha participat en la lliga holandesa i no només ha estat un desafiament, sinó també una oportunitat inavaluable per a aprendre, créixer i mostrar el talent i la determinació que caracteritzen a l'equip català.

El torneig consta de dues jornades, iniciat al desembre i finalitzant al febrer.

La primera jornada del campionat a Holanda va ser un repte per a totes nosaltres com que era la primera vegada que competíem com a equip femení representat a Catalunya. Ens va suposar un desafiament perquè el nostre entrenador per motius personals no va poder assistir encara que ell ens va enviar tot el seu suport des de Barcelona. La primera jornada va ser una presa de contacte amb altres equips femenins d'arreu d'Holanda i per posar en context tot l'esforç realitzat en els mesos anteriors al campionat.

Durant la segona jornada del campionat a Holanda, enfrontem el repte d'integrar a tres jugadores noves, la qual cosa inicialment semblava un desavantatge es va convertir en una valuosa lliçó d'adaptabilitat i treball en equip. La millora en la nostra execució tàctica va ser notable, gràcies a la persistència en la pràctica i l'estratègia inculcada pel nostre entrenador, Àngel. Aquesta experiència ens ha demostrat que, independentment de quant temps hàgim entrenat juntes, podem adaptar-nos a diferents sistemes de joc i contribuir significativament en qualsevol equip.

Creiem fermament en el nostre potencial i estem compromeses a portar a Catalunya pel cap alt de l'hoquei subaquàtic femení.

+ info: resultats lliga holandesa 2023-2024 amb participació catalana

Departament de Hoquei Subaquàtic de la FECDAS