Noticies

26-02-2024
La selecció catalana campiona del XVII Tournoi des Pyrenées Toulouse

Primer èxit esportiu de l'hoquei subaquàtic català.

El cap de setmana del 3 i 4 de febrer, Tolosa (França) va ser l'escenari del 17è Torneig Internacional d'Hoquei Subaquàtic dels Pirineus. Dinou equips de diferents nacionalitats es van reunir per competir: francesos, turcs, espanyols, xinesos i italians.

Catalunya va brillar en aquest torneig, amb el seu primer equip proclamant-se campió invicte i el seu segon equip aconseguint una merescuda tercera posició. L'equip principal no va conèixer la derrota en tot el torneig, destacant especialment el seu empat contra el segon equip català. En el segon equip català, jugadors menys experimentats van poder brillar amb jugades impressionants i gols memorables!

La presència catalana va ser dominant, amb 22 jugadors demostrant la seva excel·lència i consolidant Catalunya com un dels referents de l'hoquei subaquàtic a Europa. Amb habilitat i determinació, els jugadors catalans van conquerir el torneig amb actuacions convinents i plenes d'entrega.

Aquest triomf impulsa Catalunya cap a nous reptes, com el Campionat d'Europa de Clubs que se celebrarà al mes d'abril. En aquest torneig, s'esforçaran per guanyar el campionat amb passió i dedicació.

Departament d’ Hoquei Subaquàtic

Nivell A

1             Catalunya 1

2             Hyères

3             Lille

4             Hope

5             Le Puy

6             Hyères 2

Nivell B

1             Bologne

2             Subquercy

3             Catalunya 2

4             Vitoria

5             Toulouse 1

6             Le Chesnay 2

7             Mars Hoskey

Nivell C

1             Moana

2             Toulouse 2

3             Montpellier 1

4             Denizati

5             Bon Encontre

6             Montpellier