Noticies

19-02-2024
ENTREGA DE MEDALLES CAMPIONES I CAMPIONS DE CATALUNYA 2023

Celebrada la Cerimònia d’Entrega de Medalles als Campions i les Campiones de Catalunya 2023, a la sala Josep Llarena de la FECDAS.

Èxit total de participació en l’acte al qual van participar més de 150 persones entre esportistes, familiars, amics i directius.

Els Campions i les Campiones de Catalunya, honrats amb la medalla de la UFEC, van formar part de les seleccions catalanes de natació amb aletes, apnea, hoquei sub, fotografia submarina, vídeo submarí, fotosub en apnea, i pesca, representant a Catalunya en les competicions a l’estat espanyol i nivell internacional.

El vicepresident esportiu Carles Font va destacar la gran família que formen tots els esports de la FECDAS: “Ens uneix l´aigua. Tots treballem per promoure els valors esportius i socials que transmeten les Activitats Subaquàtiques (natació amb aletes, apnea, hoquei sub, rugbi sub, fotografia submarina, vídeo submarí, fotosub en apnea, pesca, tir sub, busseig..) des del creixement personal dels nostres federats i apropant a la societat a les nostres activitats”.

Gràcies a tots pel vostre esforç i compromís.

Junta Directiva de la FECDAS

+ info: galeria fotogràfica acte entrega Medalles UFEC a les Campiones i als Campions de Catalunya 2023

Membres Junta Directiva de la FECDAS

Modalitat esportiva Natació amb aletes

Modalitat esportiva Apnea

Modalitat esportiva Imatge Subaquàtica

Modalitat esportiva Tir Subaquàtic

Modalitat esportiva Fotosub Apnea

Modalitat esportiva Hoquei Sub

Campiones i campions de Catalunya 2023