Noticies

14-01-2024
La selecció catalana de Rugbi Subaquàtic comença temporada!

Desprès de tancar una bona temporada fent-se amb la primera posició en el Campionat d’Espanya per Autonomies de Rugbi Subaquàtic, l’equip masculí de la selecció catalana de Rugbi Subaquàtic prepara la seva participació en el primer torneig internacional, que disputarà en la categoria mixta, el proper dissabte dia 20 de Gener a Salzburg, Àustria. 

El torneig és la 41 edició de l’emblemàtic “Salzburger Stier” organitzat per l’equip UWR Graz. Enguany hi ha un record d’assistents amb 14 equips: 9 equips en la categoria mixta i 5 equips en la categoria femenina. 

La trobada esportiva començarà a les 8am. S’espera una jornada intensa de Rugbi Subaquàtic on la selecció catalana aspira a ser guanyadora en un torneig on es presenten equips de bon nivell europeu que no posaran fàcil assolir la victòria.

Els esdeveniments esportius com aquest no només ofereixen una plataforma per mostrar l'habilitat i la determinació dels atletes catalans, sinó que també fomenten la unitat i l'esperit esportiu a tota la comunitat. És important reconèixer els èxits i l'excel·lència esportiva dels participants catalans, ja que això no només enalteix els individus, sinó també tota la regió. La diversitat d'esports als quals Catalunya contribueix destaca la varietat de talents i interessos presents en la comunitat.

Per a més informació rugbi@fecdas.cat