Noticies

28-11-2023
Èxit organitzatiu i participatiu al congrés d'instructors i instructores

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la tercera edició del congrés d'instructors i instructores de les Activitats Subaquàtiques a les instal·lacions de la FECDAS amb més de cent assistents. 

Durant la jornada es va explicar en què consisteix ANERIS, el projecte Europeu Mediambiental amb el qual està treballant la FECDAS com a principal eix del departament de Medi Ambient, es va presentar el nou manual de Busseig Nivell 2, ECBAE 2024 i les Novetats del 2024. A part, vam gaudir de diferents seminaris com el de Titulacions Oficials, Busseig Inclusiu i El Torniquet. També es va celebrar el lliurament de reconeixement FECDAS 22023 i es va obrir el torn de paraula perquè tothom que volgués, pogués participar. 

Durant la jornada i amb motiu del #25N, es va llegir el Manifest de l'Esport català en contra de la violència cap a les dones on, entre altres missatges, expressa el següent: "Les dones i homes de l'esport volem un ESPORT SEGUR i lliure de violències, que apel·li sempre al respecte, la seguretat, la dignitat, la diversitat, la igualtat i la llibertat de totes les persones. ". 

Finalment, l'acte va finalitzar amb un dinar de germanor. Volem agrair molt especialment a tots i cadascun de les persones que vau participar. Cada any feu que sigui molt especial!


Fins la propera!