Noticies

29-09-2023
12 itineraris de les platges de Barcelona

La Federació d'Activitats Subaquàtiques, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona ha dut a terme una iniciativa per promocionar el nostre entorn subaquàtic. Es tracta dels "itineraris subaquàtics", el qual proposa un disseny de dotze rutes subaquàtiques a Barcelona. 
 

 


Les 12 rutes es troben al litoral barceloní i estan dividides en dos blocs segons el format: sis propostes són per a realitzar en busseig i sis per a realitzar en snorkel /apnea. 

Aquests itineraris inclouen un mapa i una descripció amb text del recorregut, informació bàsica de les espècies més rellevants que podem trobar a la zona i fotografies, així com curiositats i dades interessants d'espècies concretes.

A més de les 12 rutes suggerides, la FECDAS aporta consells de seguretat i bones pràctiques del submarinisme, i una completa guia d'identificació al final, amb fotografies de les espècies més comunes del litoral urbà.

Tot presentat en un format PDF interactiu a on poder navegar a través de la guia, i disponible en tres idiomes: Català, Espanyol, i Anglès, a més de ser de lliure accés.

Itineraris per a descobrir fent submarinismehttps://fecdas.cat/wp-content/uploads/2023/09/Itineraris-Platjes-de-Barcelona-Submarinisme.pdf


Itineraris per a descobrir fent apnea i snrokel: https://fecdas.cat/wp-content/uploads/2023/09/Itineraris-Platjes-de-Barcelona-Apnea.pdf

 

Publicació a les xarxes socials amb més informacióhttps://www.instagram.com/p/Cx1B5vEofAp/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==