Noticies

29-08-2023
ESTATAL DE RUGBI SUBAQUÀTIC A PLATJA D’ARO

CAMPIONAT D’ESPANYA DE RUGBI SUBAQUÀTIC PER AUTONOMIES (CERSA) I COPA IBERDROLA FEMENINA 2023

El Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per d'Autonomies (CERSA) i la Copa Iberdrola Femenina ja tenen data i lloc. La data establerta per al campionat és el proper dissabte 23 de setembre i el lloc, les instal·lacions del Camping Riembau, a Platja d'Aro, Girona. Amb aquest esdeveniment es marcarà el final de la temporada d'aquesta disciplina esportiva.

En aquesta ocasió, el campionat, avalat per la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS), serà organitzat mitjançant la col·laboració entre la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i el Club BCN Rugby Subaquàtic.

Participaran, en la categoria masculina, cinc Federacions Autonòmiques:

  • Federació Aragonesa d'Activitats Subaquàtiques (FARAS)
  • Federació d'Activitats Subaquàtiques de Castella i Lleó (FECLAS)
  • Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS)
  • Federació Madrilenya d'Activitats Subaquàtiques (FMDAS)
  • Federació Navarresa d'Activitats Subaquàtiques (FNDAS)

A més, en la categoria femenina, seran quatre les Federacions Autonòmiques representades:

  • Federació d'Activitats Subaquàtiques de Castella i Lleó (FECLAS)
  • Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS)
  • Federació Madrilenya d'Activitats Subaquàtiques (FMDAS)
  • Federació Navarresa d'Activitats Subaquàtiques (FNDAS)

El Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per Autonomies començarà a les 8h00 amb la reunió de capitans. La jornada finalitzarà a les 18h00 amb l'últim partit de la jornada.

L'entrega de trofeus del campionat es durà a terme a les mateixes instal·lacions del Camping un cop finalitzada la jornada. Les autoritats de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) seran les responsables de realitzar l’entrega de premis.

Aquest és un esdeveniment important en el calendari nacional de les activitats subaquàtiques, sobretot, per a la disciplina del rugbi subaquàtic, ja que aquesta data posa en valor la feina de les Autonomies i les Federacions Autonòmiques. També ressalta la dedicació dels i les esportistes per promoure la pràctica d'aquest esport a nivell nacional. Convidem a tothom a gaudir d'aquest esdeveniment esportiu únic i a presenciar l'emoció i l'acció del rugbi subaquàtic. Es podrà seguir l'actualitat dels resultats i la jornada a través de les xarxes socials de les autonomies participants i concretament les dels organitzadors:

FB

https://www.facebook.com/groups/fecdas.rugbisub

https://www.facebook.com/groups/rugbysub

IG

fecdas_cat

fedas_rugbysub

Addicionalment al lloc web de la FECDAS de la disciplina, es pot obtenir més informació, mitjans i elements gràfics d'aquesta disciplina o contactant directament amb rugbi@fecdas.cat

FECDAS RUGBISUB