Noticies

24-05-2023
Última jornada del Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per clubs

Ronda final del Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic de Clubs FEDAS-Copa Iberdrola Femenina.

Anunciem la celebració de la segona jornada del Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic per Clubs FEDAS (2a jornada) – Copa Iberdrola Femenina. Aquest esdeveniment, recolzat per FEDAS, serà organitzat per la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS) i el club BCN Rugby Subaquàtic com a amfitrió.

La competició tindrà lloc el proper 3 de juny a les piscines del càmping Riembau a Platja d’Aro, a partir de les 8:00 am, moment en què es donarà la benvinguda als capitans dels equips participants. La competició començarà a les 9:00 i acabarà a les 19.00 hores, el lliurament de trofeus serà aproximadament a les 20:30 hores.

Els equips que lluitaran pel títol de Campió Nacional per clubs són:

Traffic Fennix de Club de Saragossa,

Lleons de Pamplona

Esquals de Granada

Piranyes de Peñafiel

Ossos de Madrid

BCN Rugby Subaquàtic

La jornada promet ser intensa i plena d'emocions, amb cada equip ansiós per proclamar-se campió i assegurar la plaça a la Champions Cup que se celebrarà al novembre a Berlín.

A la categoria femenina de la Copa Iberdrola, la primera posició encara està en joc després d'una primera ronda molt disputada que es va celebrar a Madrid el 15 d'abril passat. Fins ara, l'equip Osos de Madrid i el BCN Rugbysub estan empatats a punts al primer lloc, amb una diferència de només un gol. La màniga final de la competició serà crucial per determinar qui s'emportarà el títol.

D'altra banda, a la categoria masculina, l'equip de Barcelona lidera en solitari, seguit de prop pels equips Osos de Madrid i Pirañas de Valladolid, que busquen arrabassar-li el primer lloc. La classificació pot canviar dràsticament en aquesta jornada, cosa que afegeix encara més emoció a la competició.

El Rugbi Subaquàtic és una disciplina apassionant en la qual dos equips de 12 jugadors utilitzen les tres dimensions d'una piscina per portar la pilota fins a la porteria de l'oponent, sortejant els jugadors contraris i anotant gols.

Si no esteu familiaritzats amb aquest esport, us convidem a accedir a la pàgina web de FECDAS on trobareu aquesta disciplina i totes les activitats relacionades.

Per a més informació podeu contactar directament amb el Departament de Rugbi Subaquàtic a través de rugbi@fecdas.cat 

https://www.facebook.com/groups/247976109524583 (FECDAS – Rugbi Subaquàtic)