Noticies

01-05-2023
CE Mediterrani guanya el Campionat de Catalunya d’Estiu de natació amb aletes

Molt bon ambient i entranyable campionat que participaven totes les edats d’aquest esport.

Aquest esdeveniment esportiu es va disputar a les instal·lacions del CN L’Hospitalet de Llobregat, en la piscina de 50 i 25 metres.

El campionat va ser presidit per la Sra. Alcaldessa Núria Marín, el president de la FECDAS Sr. Guillermo Alvarez i de la FEDAS per la presidenta del departament de natació amb aletes la Sra. Mireia Ferrándiz i el vicepresident el Sr. Paulino Duel.

Èxit de participació amb més de 150 esportistes i 6 clubs d’arreu de Catalunya. Destacar la tornada del CN Almenar de Lleida i el rècord català a la prova del 50m superfície femení amb un temps de 20.18 a càrrec de Laura Laugé Domenech del CE Mediterrani.

El campió absolut va ser el club CE Mediterrani, segon el AC Xaloc, 3r el CN Hospitalet, 4t el AE Bellsport, 5è CN Sta. Perpètua i 6è CN Almenar.

La passió d’aquest campionat va ser lluitar en totes les edats i veure com feien pinya de club.

Fins el 13 anys el CN Hospitalet va ser el primer, de 14 a 15 anys el AC Xaloc i dels 16/17 anys i 18 – 98 anys va dominar el CE Mediterrani.

Una gran festa de la natació amb aletes i un dia inoblidable, principalment per la preconvocatòria de la selecció nacional júnior-sènior on 6 nedadors catalans pertanyents a 3 clubs han estat seleccionats.

Agrair al Club Natació L’Hospitalet, als organitzadors, a l’equip arbitral i a l’Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat per les seves instal·lacions municipals.

+info: reportatge fotogràfic

+info: classificació campionat

Departament de Natació amb Aletes

Un petit tast dels moments viscuts en aquest campionat. Us animem a veure totes les fotografies del reportatge fotogràric d'aquest esdeveniment esportiu tant entrenyable.