Noticies

30-03-2023
Més de 2 tones en la Neteja de fons marí a Palamós

Més de 2 tones en la Neteja de fons marí a PalamósMés de 2 tones en la Neteja de fons marí a Palamós

Una trentena de voluntaris del club Skaphos Sub de Palamós extreuen a pulmó lliure més de 2.000 quilos de deixalles del fons marí de la dàrsena del Club Nàutic Costa Brava Vela Palamós.

El passat dissabte dia 25 de març, les dos Entitats varen col·laborar conjuntament per omplir un contenidor de considerables dimensions de quilos d’escombraries, ampolles de vidre, llaunes, plàstics, cordes, cadenes, pneumàtics, nanses de pescadors, entre altres objectes.

L'acció ha començat al voltant de les 9:30?h i gradualment han anat omplint els contenidors amb el suport dels voluntaris d’Skaphos Sub i personal del Club Nàutic Costa Brava que s'hi ha volgut afegir.

L’objectiu d’aquesta activitat ha estat conscienciar a entitats, usuaris i ciutadans de la necessària protecció del medi ambient i el bon ús de les instal·lacions del port. L’activitat s’emmarca dins la política mediambiental de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques i el patrocini de Suny Travel.

Per Skaphos Sub aquesta és la tercera edició ja que es va iniciar a l’any 1998 en el mateix lloc i l’any 2015 en la dàrsena pesquera organitzat per Ports de la Generalitat.

Un cop finalitzada l'acció tots els participants han pogut gaudir d'una deliciosa fideuada oferta per gentilesa de l'Hotel Àncora de la Fosca.

Posteriorment aquests residus es seleccionaran i classificaran per portar-los als gestors autoritzats i fer-ne el reciclatge corresponent.

Moltes gràcies a tots els voluntaris per aquesta gran jornada!

+ info: Reportatge fotogràfic de la jornada sub.

+info: Vídeo Neteja Sub Skaphos Sub Palamós

Departament de Medi Ambient de la FECDAS