Noticies

14-03-2023
Enquesta dones esportistes – Projecte GAP

La Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) ha tingut l'honor d'acollir-se al Projecte GAP-WOMEN, un projecte finançat per la Unió Europea i format per socis de diversos països de la EU.

L'objectiu principal del projecte GAP-WOMEN se centra en la promoció de la participació de les dones en l'esport amb la finalitat d'augmentar el nombre de llicències federatives femenines, al mateix temps que es promou l'esport integrador i sostenible.

Aquesta enquesta té la finalitat de conèixer els factors individuals i estructurals que dificulten o potencien la participació igualitària de les dones en els esports federats competitius.

Per a poder participar en aquesta, és un requisit ser una dona esportista o que hagi estat en contacte amb l'àmbit esportiu com a atleta, voluntària, entrenadora, tècnica esportiva, administrativa esportiva, membre de junta directiva, àrbitra, etc.

Els resultats obtinguts seran totalment anònims i enviats al personal coordinador del projecte, amb la finalitat de crear estratègies de campanya i material d'aprenentatge electrònic per tal d'ajudar a les federacions a augmentar la participació de les dones en les diferents funcions del món esportiu.

SOM IGUALTAT | SOM FECDAS

Link fent clic aquí