Noticies

24-02-2023
Victòria aclaparadora al  Tournoi des Pyrénées

Els dies 18 i 19 de febrer es va dur a terme El Tournoi des Pyrénées a la ciutat de Tolosa, França. En aquest esdeveniment, Catalunya va estar representada per tres equips: un masculí, un femení i un mixte. 
 


El Tournoi des Pyrénées és un torneig anual d'hoquei subaquàtic que reuneix equips de França, Espanya i altres departaments de la regió. Es disputa en una piscina de 25 metres i ofereix partits ràpids i plens d'acció que requereixen habilitat, velocitat i resistència.
L'equip masculí va tenir una excel·lent actuació en la categoria top, guanyant tots els partits i proclamant-se campió del torneig. Els entrenadors Alex i Saúl Quintero van liderar i guiar l'equip a la victòria, deixant ben alt el nom de l'equip català amb una victòria clara (5-1) contra l'equip parisenc Hope a la final.
L'equip mixt també va obtenir una molt bona posició en la categoria sub-top, guanyant tots els partits i aconseguint així ascendir a la categoria top on van guanyar-se la cinquena posició de la categoria més alta.

Finalment, l'equip femení es va destacar en la seva categoria, assolint el tercer lloc del seu grup. Sota la direcció de l'entrenador Angel López, les catalanes van demostrar la seva habilitat i destresa en l'hoquei subaquàtic. Cal destacar que és el primer cop que es presenta un equip femení català en una competició internacional d'hoquei subaquàtic, aquest fet demostra la creixent popularitat d'aquest esport i la participació cada vegada més gran de les noies.


Els entrenadors de Catalunya, els germans Alex i Saúl Quintero i Ángel López, van elogiar el rendiment dels seus equips i van atribuir el seu èxit al treball dur i la dedicació: "Ens hem preparat per a aquest torneig durant mesos, i els jugadors han posat molt d'esforç per a millorar les seves habilitats i la seva forma física". "Estem molt orgullosos de l'èxit".


La victòria de Catalunya en el Tournoi des Pyrénées assenyala la seva continuada dominació en l'esport de l'hoquei subaquàtic. L'equip ha guanyat diversos tornejos nacionals i internacionals en els últims anys i és considerat un dels millors d'Europa.


El Tournoi des Pyrénées és només un dels molts tornejos en els quals participarà Catalunya enguany. L'equip té previst competir en el Campionat d'Europa el mes d'abril on buscarà a defensar el seu títol. Ha estat una exhibició emocionant de l'apassionant esport de l'hoquei subaquàtic català. 


Enhorabona a tots i a totes per la victòria aclaparadora!