Noticies

31-01-2023
Éxit esportiu al Trofeu Cavalldemar d'apnea

Aquest passat diumenge s'ha celebrat a les instal·lacions del Poliesportiu Municipal Marina Besós la XXIII edició del Trofeu Cavalldemar d'apnea, una competició de referència en l'àmbit nacional i que tradicionalment obre la temporada de competicions a Catalunya. 


Enguany, i per adaptar-se als calendaris internacionals la competició, ha hagut de ser molt prematura en el calendari i era una incògnita la participació i el nivell que hi hauria. Sorprenentment, hi ha hagut 30 inscripcions amb esportistes vinguts de cinc comunitats autònomes. El gruix més gran de participants evidentment han estat per esportistes vinculats a la FECDAS i destaquem la presència de molts debutants, un bon indicador del moment de creixement que està vivint l'apnea en aquests moments. 

Les marques aconseguides tampoc han deixat indiferent a ningú, perquè que ja és normal veure en els campionats autonòmics apnees de 6 i 7 minuts en apnea estàtica i apnees dinàmiques de més de 150 i 175 metres, marques que fa pocs anys només es podien veure en competicions nacionals i internacionals. 

Sens dubte ha sigut una gran festa de l'apnea i ja estem esperant la següent competició. Des de l'organització volem agrair especialment la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, que ha cedit les instal·lacions fent possible l'organització de l'esdeveniment. Des de la FECDAS treballarem per seguir fent realitat aquest tipus de competicions tan interessants! 

Felicitats a tots i a totes!

SOM ESPORT | SOM FECDAS