Noticies

09-08-2022
La FECDAS se suma al projecte GAP de la UFEC

La Unió de Federacions Esportives de Catalunya ha arrencat el projecte GAP Women (Gender Actions to increase Women's Participation in Sports – Accions de gènere per augmentar la participació de les dones en l'esport), cofinançat pel programa Erasmus i la Unió Europea a la Comissió Europea. Es tracta d'un programa que compta amb la participació de nou col•laboradors internacionals de països europeus (entre els quals, la FECDAS) i que treballarà la bretxa de gènere a l'esport. 

La FECDAS forma part d'aquest projecte, ja que és un dels principals partners , el qual té com a principal objectiu contribuir en l'augment de les llicències federatives de dones, així com la seva implicació en càrrecs directius i de lideratge.

Sara Font, treballadora de la Federació ha recalcat que el projecte GAP dona continuïtat a la implicació en aquest sentit de la federació, destacant el projecte "iceberg" realitzat en el 2021 amb la finalitat de visibilitzar i augmentar la participació de les dones en l'activitat esportiva subaquàtica.

Eliminar la bretxa de gènere sempre ha estat un dels objectius de la Federació i, gràcies a aquest projecte de la UFEC, la FECDAS podrà treballar encara més en aquesta línia per fer-ho possible.

Us mantindrem informats i informades de més novetats.

SOM ESPORT | SOM FECDAS