Noticies

05-08-2022
Arriba una nova edició del Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Rugbi Subaquàtic – BCN CUP

Aquest dissabte 6 d'agost va tenir lloc l'onzena edició de la BCN CUP Torneig Internacional Ciutat de Barcelona.

L'organitzador, el club català BCN Rugby Subaquàtic, amb el suport de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques, va aconseguir que la jornada es desenvolupés magníficament i que els més de 100 esportistes vinguts de tota Europa, gaudissin del torneig més espectacular de RugbiSub gràcies a les seves magnífiques instal·lacions.

Les piscines municipals de Montjuïc van ser l'escenari d'aquest esdeveniment d'ambient internacional i van comptar amb la presència del president de la Federació Catalana, Guillermo Álvarez, que va fer entrega dels premis als guanyadors de les dues categories participants, masculina/mixta i femenina. El podi final va quedar de la següent manera, obtenint el tercer lloc en ambdues categories el Club local:

Masculina/Mixta

1. Mighty Mantas (Alemanya)

2. Duisburger (Alemanya)

3. BCN Rugby Subaquàtic

Femenina

1. Meredythes (Noruega)

2. Euromix (Itàlia, Frància, Grècia, Dinamarca)

3. BCN Rugby Subaquàtic

En aquesta jornada van poder participar molts jugadors de l'equip de Barcelona per els quals era el seu primer torneig internacional, un d'ells ens explica les sensacions, en Ronald: "Aquestes piscines són històriques. Sense voler-ho la memòria em catapulta en el passat, que van sentir els aletes a l'estiu del 92? Jo ara puc expressar el que vaig sentir en el meu primer torneig. Mai abans havia jugat en una piscina amb tanta fondària i això m'imposava… Tampoc havia jugat amb contrincants que no fossin del meu club i això em feia respecte… Estava una mica espantat, però una vegada em vaig tirar a l'aigua les preocupacions em van desaparéixer. Las ganes i la il·lusió de jugar van ferr que ho gaudís moltíssim. Recordo els consells dels companys, de l'entrenador, i els intento complir el màxim possible. He acabat reventat però amb sensacions d'haver gaudit i après."

D'altra banda les noies de l'equip Barceloní, també van quedar en la 3° posició. La jugadora Mar Pozo, ens fa un petit resum del torneig femení: "L’equip femení va presentar-se a aquest gran torneig amb l’objectiu de gaudir i jugar en conjunt. En el primer partit, tant Euromix, l’equip rival, com nosaltres vam acostumar-nos a com és juga a una piscina com aquesta. Malauradament, elles van aconseguir marcar 4 gols, encara que no ho vam posar gens fàcil i no vam abaixar els braços fins que el partit va donar-se per acabat. Més tard, va arribar l’enfrontament contra l’equip noruec Meredythes. Tot hi que el vam
perdre ens va servir com un partit on vam aprendre del seu joc i ens vam beneficiar dels comentaris positius de l’equip contrari."

Enhorabona a tots els participants i fins l'any vinent!!

L'organització vol fer una menció especial a l' Institut d'Estudis Mèdics (IEM) per proporcionar la cobertura mèdica de l'esdeveniment esportiu.

SOM ESPORT | SOM FECDAS

Per a més informació rugbi@fecdas.cat