Noticies

30-05-2022
Guanyadors i Guanyadores de la Final de Catalunya d’Imatge Submarina 2022

Aquest cap de setmana hem lliurat els premis als guanyadors i guanyadores de la Final de Catalunya d’Imatge Submarina 2022 que es va celebrar a Platja d’Aro el passat 14 i 15 de maig. L’acte ha tingut lloc al la Sala d’Actes del Club Nàutic de Port d’Aro i s’han lliurat els següents premis generals: 

FOTOSUB: 
1.- Foto: Joan Barcia 
Model: Eva Cruz 

2.- Foto: Ivan Ragel 
Model: Elia Montes 

3.- Foto: Ferran Sanchez 
Model: Cristina Molnar. 

VIDEOSUB:
1.- Foto: Víctor Sanchez 
Modelo: Xavier Salvador 

2.- Foto: Marc Cubells 
Modelo: Carles Xifré 

3.- Foto: Marc Pedrals 
Modelo: Oriol Planas 


A part, vam entregar un premi a la millor fotografia amb valor científic i el millor vídeo amb valor científic, com una de les línies d’actuació que està seguint la FECDAS per potenciar la ciència ciutadana. 

Volem agrair l’assistència de tos als participants, a l’organització de la FECDAS, al Club Nàutic de Port d’Aro (i al vicepresident del Club Rafael Aroa per venir), a l’Ajuntament Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró (molt especialment al seu regidor d’esports, Pedro Torres i López, i l'alcalde Maurici Jiménez  per la seva assistència a l’acte) i als Centres de Busseig Ictinio i Divers. 

Però sobretot volem agrair l’esforç i el talent de tots els participants, ja que ha estat un èxit rotund. 
Durant els propers dies us anirem compartint les col·leccions dels guanyadores per tal de compartir-les amb vosaltres i fer-vos partícips de l’alt nivell que hem viscut en aquesta edició. Estigueu atents a les xarxes!! I es publicaràn les actes a les portades dels respectius departaments a la web de la FECDAS. 

Moltes felicitats a totes i a tots!

 

SOM ESPORT | SOM FECDAS