Noticies

10-05-2022
XIV FOTOSUB VIDEOSUB PALAMÓS

En el Port Marina de Palamós va tenir lloc la cerimònia de trofeus de la XIV edició del trofeu Palamós d’Imatge subaquàtica. Aquesta prestigiosa competició del calendari català combina esport i la difusió de la fauna i fons de la Costa Brava.

En la categoria Rèflex el campió va ser l’equip format per Joan Barcia i Eva Cruz del club CE Deep Sub Sabadell amb 185 punts, seguit de Toni Fuentes i Xavi Lindo de Club Nàutic Port de la Selva amb 180 punts i tercers Jordi Lopesino i Pol Garriga amb 174 punts del club SPAS Mataró.

En la categoria Compacta el campió va ser Salvador Miralles i Manuel Jover del club CE Deep Sub Sabadell amb 176 punts, segon Eduardo Perez i Ana Lama del club SPAS Mataró amb 129 punts i tercer Pablo Gutierrez i Ramon Pujol del club CES Calella amb 87 punts.

En la modalitat Vídeo el campió va ser Marc Pedrals i Paqui Serra del club The Busseing Pallars amb 90 punts i segon Víctor Sánchez i Nicolas Mesanza del club Anemone Diving Center amb 82 punts.

La fotografia més puntuada va ser per Salvador Miralles del club CE Deep Sub Sabadell

Agrair a les entitats col·laboradores Port Marina Palamós, Anemone, Gidive, Restaurant Ca l’Amadeu, Fecotur i Ajuntament de Palamós. Agrair també a tot l’Staff tècnic que fa possible aquest esdeveniment esportiu: comissaris, jurats, equip mèdic i suport de salvament.

En les properes setmanes Skaphos Sub farà una exposició de les fotografies subaquàtiques amb l’objectiu de donar a conèixer la nostra fauna marina i promoure la seva conservació.

Informació de: Carles Font Planella, President Skaphos Sub