Noticies

20-01-2022
Et presentem l’àrea privada!

L'Àrea Privada de la FECDAS és un espai unipersonal on podrà accedir qualsevol federat que tingui o hagi tingut una llicència federativa. 

Aquesta és una àrea interactiva de consulta, on podràs realitzar diferents accions com consultar i descarregar la llicència federativa, accedir alcatàleg de descomptes, obtenir un logbook digital, consultar el teu historial de titulacions i molt més!

Te la presentem a continuació:


Àrea de compte

Aquí podràs visualitzar i modificar les teves dades personals, establir una fotografia de perfil, així com el teu número de titulació superior i el logotip del club o el centre al qual pertanyis

 

Espai mèdic

Podràs carregar i descarregar diferents arxius com la declaració mèdica responsable per a la pràctica del busseig, les teves titulacions de suport vital bàsic i administració d’oxigen, etc. A més, a la part inferior, podràs consultar centres mèdics on realitzar la teva revisió per a esports subaquàtics amb descomptes.

 

Logbook digital

Podràs enregistrar i descarregar en format Excel tot el recull de les teves aventures subaquàtiques

 

Llicència federativa

A més de consultar-la, podràs descarregar-la en format PDF. A més, podràs consultar el teu historial de llicències, així com accedir a diferents comunicats i a la notificació de sortida a l'estranger.

Titulacions

Aquí podràs consultar tot el teu historial de titulacions FECDAS – CMAS.

Descàrregues

Pots descarregar molts continguts formatius de forma gratuïta, com els manuals de bussejador en PDF, presentacions Power Point, documents mèdics i molt més.

 

Àrea instructor/a

Per als i les instructores hem habilitat l'apartat d'"Àrea Instructor/a", on podràs consultar el teu historial de cursos impartits…

 

… podràs apuntar-te a una borsa de treball 

per activitats què realitzi la FECDAS i, pròximament, podràs consultar i bescanviar els teus punts d'instructor/a per marxandatge FECDAS i molt més.

 

Aquesta és la primera versió


Des de la FECDAS ens hem esforçat molt per poder-vos presentar aquesta plataforma. Tanmateix,et volem fer saber que aquesta és només una primera versió, ja que tenim previst fer actualitzacions constants per oferir molts apartats més que ben segur que et serviran per la teva pàrctica de busseig i el dia a dia.


Esperem que la gaudeixis!

 

VES A L'ÀREA PRIVADA

 

VISUALITZA EL VÍDEO EXPLICATIU