Noticies

15-12-2021
Ganes de Rugbi Subaquàtic! Molt bona participació de l'equip català a la Felix Cup de Suècia.

Amb la progressiva tornada a la normalitat es tornen a recuperar els tornejos de Rugbi Subaquàtic. És el cas de la “Felix Cup”. Un torneig amb una llarga història que se celebra a Göteborg, Suècia, a principis de desembre. El Club BCN Rugby Subaquàtic hi ha participat amb dos equips.

El Club BCN Rugby Subaquàtic no es va perdre aquesta cita i va participar en ambdues categories presentant un equip femení i un equip masculí. Van participar un total de 7 equips femenins i 13 masculins. Provinents de varis països (Suècia, Noruega, Dinamarca, Alemanya, Hongria, i Espanya) es va contar una assistència de més de 200 esportistes. La quantitat i la qualitat dels diferents equips presents van fer que el torneig posés a prova el nivell de preparació del club de Barcelona. Durant el dia, les noies de l’equip femení van participar en un total de 5 partits i els nois en 8. Com a contrincants es van trobar equips que tenen en les seves aletes grans èxits, com és el cas de la selecció noruega femenina, tricampiona mundial, o amb equips masculins que participen en l’Euroleague.

Però com es diu, un partit comença en igual condicions pels dos equips, i aquesta, va ser una premissa que es va veure reforçada amb l’actitud dels i les atletes del club Català. Amb poc temps per a cada partit (una part de 9 minuts a temps corregut), la intensitat màxima, i l’entrega de les i els esportistes van fer de cada jugada un moment de molta emoció. Els resultats finals de cada partit van ser molt ajustats, reflectint l’esforç i la dedicació que s’està duent a terme en els últims mesos en els entrenaments del Club. 

Després d’un dia complet d’activitat subaquàtica, l’equip femení va assolir la quarta posició (jugant-se les semis per la tercera posició en els penals). L’equip masculí va aconseguir la sèptima posició (després de guanyar per segona vegada l’equip danès Amager). Aquestes posicions van estar molt celebrades pels integrants del club al llarg del dia i també van estar reforçades per tots els comentaris rebuts per la resta d’equips participants.

El club BCN Rugby Subaquàtic dóna el tret de sortida a la temporada de campionats i competicions des d’una experiència que marca una línia de creixement, a nivell esportiu i d’equip. Els esperen uns campionats molt exigents d’ara endavant, com poden ser el propi Campionat d’Espanya de Clubs, l’Open League, entre altres que aniran omplint el calendari de la temporada 2021-2022.

Enhorabona per aquesta magnífica experiència!!

Per a més informació:

Club BCN Rugby Subaquàtic

https://www.facebook.com/bcnrugbysub – bcnrugbysubaquatic@gmail.com

Departament de Rugbi Subaquàtic

https://www.facebook.com/groups/fecdas.rugbisub – rugbi@fecdas.cat

 

SOM ESPORT – SOM FECDAS