Noticies

28-11-2021
El Departament de Rugbi Subaquàtic cedeix unes porteries pel desenvolupament de la disciplina a Lleida

La FECDAS fa un pas més enllà en la promoció del Rugbi Subaquàtic i cedeix unes porteries al Udive Team Lleida.

Durant la jornada de portes obertes del dissabte passat, la responsable del Departament de Rugbi Subaquàtic, l'Èlia Santamaria, va fer entrega oficial d'un parell de porteries de RugbiSub al Udive Team de Lleida. En Quim Abadia, president del Club Artquàtic que impulsa la nova secció de Rugbi, i alguns dels integrants d'aquest equip de recent creació, van rebre emocionats les porteries que, sens dubte, significaran un canvi en els seus entrenaments setmanals.

L'equip Udive Team ja compte amb una participació a l'última edició de la Copa de España de Rugby Subacuàtico que es va dur a terme al Juliol a les Piscines Municipals de Solsona. Desde aleshores, l'equip entrena cada dijous al vespre a les piscines del Club INEF Lleida. Ara, amb les porteries recent arrivades, la disciplina pren un nou impuls a les terres de ponent i l'equip podrà començar a preparar-se pels esdeveniments esportius de la pròxima temporada.

D'aquesta manera el Departament de RugbiSub comença una nova col.laboració i continua desenvolupant i afiançant la disciplina a Lleida. Les porteries són una peça clau de l'esport i s'han de fabricar especialment i seguint unes mides establertes segons el reglament de Rugbi Subaquàtic CMAS. L'Albert Rodríguez, integrant del Club BCN Rugbi Subaquàtic i col.laborador del Departament, ha realitzat seguiment de la fabricació de les porteries que, encarregades per la Federació Catalana, han estat llestes en un temps rècord. 

La bona sinergia entre els diferents clubs catalans de RugbiSub i la passió compartida per la disciplina, fa possible el treballar conjuntament per donar a conèixer l'esport a Catalunya i poder aconseguir tenir representació a les quatre províncies. 

El següent objectiu és començar a Tarragona i continuar a Girona. Ja ho saps, si vols que t'encomanem d'aquesta fantàstica energia, com a esportista, com a Club, contacta el Departament de RugbiSub a rugbi@fecdas.cat

Agraïments molt especials a:

Udive Team Lleida – https://www.facebook.com/udiveteamlleida

Club BCN Rugby Subaquàtic – https://www.facebook.com/bcnrugbysub 

Club INEF Lleida – https://www.facebook.com/clubineflleida