Noticies

08-11-2021
Tornen les jornades de portes obertes de Rugbi Subaquàtic!

El Departament de Rugbi Subaquàtic de la Federació, amb la col·laboració especial del Club BCN Rugbi Subaquàtic, ha organitzat unes jornades de portes obertes i convida a tots els interessats a participar-hi. Les jornades s’han organitzat per tal de donar a conèixer aquesta disciplina i donar visibilitat a els clubs locals com a impulsors de la mateixa.

Les Jornades ofereixen una oportunitat fantàstica d’endinsar-se d’una forma divertida en el món del Rugbi Subaquàtic. Aquestes jornades signifiquen un precedent important en la tasca de difusió d’un esport minoritari, que persones de qualsevol edat o condició física poden practicar. 

S’ha establert una edat mínima de 7 anys per als participants, caldria portar l’equip bàsic subaquàtic (tub, màscara i aletes) però en cas de no tenir-ne els clubs amfitrions poden oferir-ne d’adequats. Això si, sobre tot, el que cal són moltes ganes d’aprendre i gaudir de l’únic esport verdaderament tridimensional!!

Per assistir, només cal posar-se en contacte amb el club local de cada jornada:

Dissabte 27 de Novembre – LLEIDA

Lloc: Piscina Club INEF – Lleida

Horari: de 12 a 14.30 hrs

Club local i contacte per inscripcions: info@artquatic.cat – 617030234 (Quim)

Dissabte 27 de Novembre – BARCELONA

Lloc: Piscina Bernat Picornell

Horari: de 19.15 a 20.45 hrs aproximadament

Club local i contacte per inscripcions: bcnrugbysubaquatic@gmail.com  – 608228871 (Aida)

Agraïm al Club INEF Lleida per l’espai per realitzar les jornades, al Club BCN Rugbi Subaquàtic com a precursors d’aquesta disciplina a Catalunya per la formació i al Club local Udive Artquàtic per impulsar el RugbiSub en els seus territoris.

Per més informació sobre les jornades o qualsevol altre tema relacionat amb el Rugbi Subaquàtic, podeu contactar amb Èlia Santamaria, la responsable del Departament d’aquesta disciplina a rugbi@fecdas.cat