Noticies

23-08-2021
Torna el RugbiSub a Barcelona!

El passat 7 d'agost el Club BCN Rugby Subaquàtic amb la col.laboració de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques va organitzar una jornada de RugbiSub a nivell nacional a les impressionats piscines Municipals de Montjuïc, Barcelona.

Aquesta jornada va reunir jugadores i jugadors d’equips de Valladolid, Pamplona, Madrid, València, Lleida i Barcelona. Es va agrupar en dues parts, la primera en un format de mini cmapionat, i la segona part en format de stage de seleccions.

En la primera part, els partits de la jornada van ser molt emocionants i, tot i que la piscina és de gran exigència a causa dels 5 metres de profunditat, els partits van ser molt competits i amb una gran visibilitat de les tres dimensions característiques d'aquest esport.  En aquest campionat es va acabar imposant com a guanyador l’equip de la selecció masculina. El resultat final va ser el següent:

  1. Selecció masculina
  2. BCN 1
  3. BCN A
  4. Furia Roja

En el cas dels partits femenins es van realitzar dos partits barrejant jugadores de la selecció i encara que van ser durs, les noies barcelonines van tenir papers molt importants i decisius en aquests partits.

Finalment a la tarda, es van dur a terme dues hores de stage de seleccions per començar a preparar el pròxim torneig de seleccions a finals de setembre a Salzburg on els jugadors catalans podran demostrar l'alt nivell de joc aconseguit en els últims anys.

El bon dia, les condicions de les piscines, la bona organització del Club barceloní i les ajudes de la Federació catalana (FECDAS) han fet d’aquesta jornada de Rugbi Subaquàtic un dia de partits sensacionals com feia molt temps que no haviem pogut realitzar.

Per a més informació:

https://www.facebook.com/groups/fecdas.rugbisub

Departament de Rugbi Subaquàtic

rugbi@fecdas.cat

SOM ESPORT – SOM FECDAS