Noticies

03-07-2021
Campionat d'Espanya de Clubs per Autonomies de Rugbi Subaquàtic 2021

El dissabte 3 de Juliol a Solsona tindrà lloc el Campionat d'Espanya de Clubs per Autonomies de Rugbi Subaquàtic, i 5 equips catalans hi participaran!

Després d'un any marcat per la pandèmia mundial en què no es van poder celebrar competicions, les i els esportistes de la disciplina de Rugbi Subaquàtic tindran l'oportunitat de competir per decidir el campió nacional de la temporada 2020 -2021 en el proper Campionat d'Espanya de Rugbi Subaquàtic de Clubs per Autonomies. 

La cita es durà a terme el proper 3 de juliol a les Piscines Municipals de Solsona, Catalunya. Unes instal·lacions ja conegudes pels rugbistes, ja que en elles s'han celebrat diferents trobades nacionals al llarg dels últims anys. La piscina és exterior, compta amb una profunditat de quatre metres i mig i el camp de joc serà de vint metres, unes mesures exigens però estupendes per a la pràctica del Rugbi Subaquàtic en tota la seva tridimensionalitat.

En aquest any atípic les baixes d'alguns equips molt establerts a nivell nacional ha estat inevitable, però la part positiva és la participació de dos nous clubs entusiastes i disposats a lluitar pel podi nacional i un total de 5 equips catalans. Un d'ells es el nou equip català de terres de ponent, els Udive Rugbi Subaquàtic Lleida, que fan una aposta molt valenta degut a la seva curta trajectòria rugbista i participaran amb un equip mixte. D'altra banda, les noies i nois del Club Esportiu ISB de Sant Adrià del Besòs, lluitaran també per almenys un dels tres primers llocs del podium en aquesta categoria. I finalment, l'actual campió d'Espanya en categoria mixta i femenina, el Club BCN Rugby Subaquàtic, presentarà 3 equips en la categoria mixte, BCN 1, BCN 2 i l'equip femeni que s'anima a lluitar també en la categoria més dura. En la categoria femenina, l'equip femení de BCN s'enfrontarà a les Lleones de Pamplona per intentar renovar el títol.

Així doncs, després de la finalització del període d'inscripció al campionat, el llistat dels equips que participaran en aquest esdeveniment, es distribueix de la següent manera:

Categoria Mixta

BCN Rugbi Sub 1
BCN Rugbi Sub 2
BCN Rugby Sub F
Leones Pamplona
ISB Sant Adrià del Besòs
Udive Rugbi Subaquàtic

Categoria Femenina

BCN Rugby Sub F
Leones Pamplona

L'esdeveniment serà retransmès en viu al canal oficial de YouTube de la Federació Espanyola d'Activitats Subaquàtiques (FEDAS), no t'ho perdis!!

Organitza:

Club BCN Rugby Subaquàtic

https://www.facebook.com/bcnrugbysub 

Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques FECDAS – Departament de RugbiSub   rugbi@fecdas.cat

https://www.facebook.com/groups/fecdas.rugbisub 

Federación Española de Actividades Subacuáticas FEDAS – Departamento de RugbySub   rugbysub@fedas.es 

https://www.facebook.com/FEDASRSA