Noticies

19-06-2021
Jornades obertes d'iniciació al Rugbi Subaquàtic

FECDAS anima a participar, a tots els interessats en aquesta disciplina, en les jornades obertes i gratuïtes d'iniciació i formació de Rugbi Subaquàtic que tindran lloc durant el mes de juny a Girona i Lleida, no us ho perdeu!!

El Departament de Rugbi Subaquàtic de la Federació, amb la col·laboració especial del Club BCN Rugbi Subaquàtic, ha organitzat unes jornades de portes obertes i convida a tots els interessats a participar-hi. Les jornades s’han organitzat per tal de donar a conèixer aquesta disciplina i donar visibilitat a els clubs locals com a impulsors de la mateixa.

Les Jornades ofereixen una oportunitat fantàstica d’endinsar-se d’una forma divertida en el món del Rugbi Subaquàtic. Aquestes jornades signifiquen un precedent important en la tasca de difusió d’un esport minoritari, que persones de qualsevol edat o condició física poden practicar. S’espera poder organitzar una tercera jornada a la província de Tarragona ben aviat.

S’ha establert una edat mínima de 10 anys per als participants, caldria portar l’equip bàsic subaquàtic (tub, màscara i aletes) però en cas de no tenir-ne els clubs amfitrions poden oferir-ne d’adequats. Això si, sobre tot, el que cal són moltes ganes d’aprendre i gaudir de l’únic esport verdaderament tridimensional!!

Per assistir, només cal posar-se en contacte amb el club local de cada jornada:

Dissabte 12 de juny – Girona

Lloc: Piscina La Corxera – Sant Feliu de Guíxols

Horari: de 13.00 a 15.30 hrs aproximadament

Club local i contacte per inscripcions: cocodrilscostabrava@gmail.com – 609033824 (Alan)

Dissabte 19 de juny – Lleida

Lloc: Piscina Club INEF – Lleida

Horari: de 11.30 a 15.00 hrs

Club local i contacte per inscripcions: info@artquatic.cat – 617030234 (Quim)

Agraïm a La Corxera i el Club INEF Lleida per l’espai per realitzar les jornades, al Club BCN Rugbi Subaquàtic com a precursors d’aquesta disciplina a Catalunya per la formació i als clubs locals Cocodrils Costa Brava i Udive Artquàtic per impulsar el RugbiSub en els seus territoris.

Per més informació sobre les jornades o qualsevol altre tema relacionat amb el Rugbi Subaquàtic, podeu contactar amb Èlia Santamaria, la responsable del Departament d’aquesta disciplina a rugbi@fecdas.cat