Noticies

07-04-2021
Vols saber que cal per jugar al Rugbi Subaquàtic? 11 d'abril 18h Xerrada online i oberta a tothom – T'ho expliquem!!

Submergeix-te durant uns minuts en el món del Rugbi Subaquàtic
 

Sabies que la selecció nacional d'aquesta disciplina va aconseguir un 8è lloc en l'últim mundial celebrat a Àustria el 2019? Per ser un esport encara desconegut al nostre país, el seu rànquing mundial és admirable. Molts, per exemple, tampoc saben que el Rugbi Subaquàtic és l’únic esport realment tridimensional que es juga en piscines profundes, d'aproximadament 5 metres de profunditat. Altres hauran vist alguna notícia dels diferents campionats nacionals i internacionals que s'han celebrat a Espanya al llarg dels últims 16 anys. I és que el RugbySub no acaba d'arribar, Espanya compta ja amb 6 clubs dedicats únicament a aquesta disciplina. Dos d'ells a Catalunya i, alerta, que ja s'està gestant un tercer.

Amb aquestes dades inicials, imaginem que a uns quants us haurà picat la curiositat i us agradaria saber-ne més. Doncs s'acosta el moment perfecte per a això. La Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS) ha organitzat una xerrada en línia gratuïta per donar a conèixer aquest esport. El ponent, Carlos Santiveri, actual entrenador del club de Barcelona, explicarà tots els detalls que, encara que puguin sorprendre, ja estan practicant fins i tot nenes i nens de 7 anys.

'Descubreix el Rugbi subaquàtic, 1 esport en 3D per a tothom', 11 d'abril a les 18h.

Inscriu-te a la xerrada aquí: https://mailchi.mp/fecdas.cat/rugbi 

Per a més informació www.fecdas.cat / rugbi@fecdas.cat / https://www.facebook.com/groups/fecdas.rugbisub / https://www.facebook.com/660306236/videos/10157828854856237/

Amb la col.laboració de: 

Club BCN Rugbi Subaquàtic – bcnrugbysubaquatic@gmail.com (Barcelona)

Cocodrils Costa Brava Rugbi Subaquàtic – cocodrilscostabrava@gmail.com (Girona)

Udive Artquàtic – info@artquatic.cat (Lleida)

FEDAS – Rugby Subacuático https://www.facebook.com/FEDASRSA