Noticies

25-02-2021
Beques per la formació d’instructores de busseig FECDAS CMAS

Beques per la formació d’instructores de busseig FECDAS CMAS

L’equitat de gènere és un valor irrenunciable en tots els àmbits, des del departament d’Igualtat de la FECDAS volem que el desequilibri que existeix actualment en formadores de busseig es vagi reduint i per aquest motiu es fomenta la formació d’Instructores de busseig.

El departament de Busseig en Igualtat de la FECDAS convoca 2 beques per la formació d’instructores de busseig FECDAS CMAS

Requisits:
1. Titulació de Busseig 3 Estrelles o equivalent,
2. Mínim 120 immersions justificables,
3. Ser membre d’un club o centre de busseig federat i estar en possessió de la llicència federativa en vigor,
4. Carta de Motivació Personal; presenta't a la FECDAS, explica'ns què et motiva a fer-te Instructora FECDAS·CMAS i comenta'ns quins són els teus objectius i la previsió futura que tens com a instructora.

Termini d’inscripció: Del 23 de febrer al 31 de març 2021.
Inscripcions: https://forms.gle/syB74qDxqrd9SfhUA

Comitè:
La configuració del comitè serà de 5 membres de la FECDAS.

És valorarà:
? Facilitat de comunicació,
? Antiguitat en la Federació,
? Voluntarietat col·laborativa,
? Vocació,
? Experiència.


A criteri del comitè es podrà realitzar entrevista personal o bé prova addicional per valorar les aptituds de les candidates presentades per un major i millor coneixement d’aquestes, de manera que l’elecció sigui amb el màxim d’informació contrastada.

Resolució:
Les candidates seleccionades per accedir a la beca seran anunciades l'1 de maig de 2021, notificades directament per correu electrònic. La resolució serà publicada també a través dels mitjans de comunicació de la FECDAS.
 

Compromís:
La concessió de la beca i l’obtenció de la titulació, s’adquireixen sota el compromís de 2 (dos) anys federada i de la col·laboració activa amb la FECDAS, en com a mínim 10 activitats federatives de busseig.


Consultes i informació:
A través del correu electrònic igualtat@fecdas.cat.