Noticies

14-10-2020
Campanya #1BOIA1VIDA

Campanya de conscienciació mediàtica per fer arribar a tot el sector nàutic la norma normativa RD 550/2020. ¿Vols participar?

El passat 2 de juny de 2020, el Ministeri de Transport i Mobilitat va publicar el Reial Decret 550/2020 pel que es determinen les condicions de seguretat en les activitats de submarinisme, en el qual s'augmenta la distància de navegació a qualsevol punt de busseig dels anteriors 25 metres a 50 metres.

El perill constant d'atropellament que pateixen els practicants de les modalitats subaquàtiques, sigui per desconeixement de les normatives o per imprudència d'altres usuaris, ens ha impulsat a iniciar la Campanya #1BOIA1VIDA, una iniciativa de sensibilització ciutadana amb l'objectiu de conscienciar a tots els usuaris del mar que sota d'una boia o una bandera alfa n'hi ha una vida.

La campanya "1 boia 1 vida" es durà a terme des del dia 9 d'octubre fins al 31 desembre 2020, i durant aquests tres mesos es pretén involucrar a les entitats adherides i persones federades a la FECDAS perquè facin difusió de la campanya en diferents sectors de l'economia blava:

  • Ports nàutics,
  • Escoles de vela i Kitesurf,
  • Acadèmies de títols nàutics,
  • Negocis de lloguer d'embarcacions i motos d'aigua,
  • Confraries i molls d'embarcacions de pesca professional,
  • Empreses de venda d'embarcacions.


Amb la col·laboració de Cressi, el 31 de desembre es realitzarà un sorteig de dos vals en materials Cressi valorats en: 150€ i 300€ (PVP recomanat).

Reglament de participació en el sorteig:

  1. Fer-se un foto lliurant o penjant un cartell de la campanya "1 boia 1 vida" en un dels punts d'interès prèviament esmentats (sectors de l'economia blava),
  2. Penjar la foto en el grup de Facebook FECDAS | Pesca submarina amb l'hashtag #1boia1vida.


A la seu de la FECDAS trobareu els impresos dels cartells de la campanya, en tres idiomes; català, castellà i anglès. Si voleu rebre per e-mail els cartells en alta qualitat, dirigiu-vos a pescasub@fecdas.cat.