Noticies

01-06-2020
Mort José Antonio Olmedo Pérez

Lamentem comunicar que en el dia d’avui ha mort José Antonio Olmedo Pérez, President de FEDAS de 2016 a 2018.

 

Lamentem comunicar que en el dia d’avui ha mort José Antonio Olmedo Pérez, President de *FEDAS de 2016 a 2018.

 

José Antonio va dedicar tota la seva vida a fomentar les activitats subaqüàtiques des de diferents àmbits federatius. Va començar practicant la Pesca Submarina en el seu club de tota la vida, l’Associació de Pesca Submarina de Barcelona, de la qual va ser entre altres càrrecs president.

 

La seva trajectòria dins de la Federació va ser un exemple de tècnic i directiu dedicat a l’esport i als seus esportistes, com ell deia. Va ocupar des de la Comissió Delegada de *FEDAS, passant per la Junta Directiva, i durant molts anys Director Tècnic del Departament Nacional de Pesca Submarina, al qual va dedicar gran part de la seva vida federativa, en una època gloriosa d’aquest esport al nostre país.

 

Potser els dos moments que més va gaudir en la seva trajectòria esportiva a part dels èxits de la selecció espanyola, van ser els cinquantenaris del APS i de la FEDAS, d’aquesta última va ser el gran artífex que tots els actes i activitats es duguessin a terme amb gran èxit.

 

José Antonio, l’amic dels esportistes, amb els quals ell sempre volia estar perquè per a ell eren l’autentica essència del nostre esport i la raó d’existir. Ni ells ni tots nosaltres mai t’oblidarem.

 

Descansa en Pau amic Olmedo.