Noticies

30-04-2020
COMUNICAT ACTIVITATS ESPORTIVES MAIG 2020 ESTAT D´ALARMA

Comunicació basada en nota de la Secretaria General de l´Esport.

Des de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques us volem informar que la nostra 𝐟𝐞𝐝𝐞𝐫𝐚𝐜𝐢𝐨́ (𝗙𝗘𝗖𝗗𝗔𝗦) continua treballant de la mà de les administracions públiques 𝗗𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗔𝗴𝗿𝗶𝗰𝘂𝗹𝘁𝘂𝗿𝗮, 𝗥𝗮𝗺𝗮𝗱𝗲𝗿𝗶𝗮, 𝗣𝗲𝘀𝗰𝗮 𝗶 𝗔𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗰𝗶𝗼́,(Agricultura. Generalitat de Catalunya) i de la 𝐒𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭𝐚𝐫𝐢𝐚 𝐆𝐞𝐧𝐞𝐫𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐄𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐝𝐞 𝐂𝐚𝐭𝐚𝐥𝐮𝐧𝐲𝐚( Esports. Generalitat de Catalunya), de  l’ 𝗨𝗙𝗘𝗖 ( Unió de Federacions Esportives de Catalunya)   i la 𝗙𝗘𝗗𝗔𝗦 (FEDAS – Federación Española de Actividades Subacuáticas) perquè la nostra tornada sigui la més ràpida i segura possible.

Us recordem que actualment les normes vigents que permetran l’activitat de les persones en el conjunt del territori espanyol en relació a la pràctica d’esport i activitat física són les que recull el 𝗥𝗲𝗶𝗮𝗹 𝗗𝗲𝗰𝗿𝗲𝘁 𝟰𝟲𝟯/𝟮𝟬𝟮𝟬, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la COVID-19.

La 𝗙𝗘𝗖𝗗𝗔𝗦 comparteix tot l’esmentat en el Comunicat Oficial del Consell Català de l’Esport que ens transmeten, del dia 29 d’abril de 2020, amb relació al Plan para la transación hacia una nueva normalidad anunciat pel president del Govern d’Espanya, el passat dimecres 28 d’abril encara no publicat en el BOE.