Noticies

18-03-2020
COMUNICAT 3/2020 ESTAT D´ALARMA – ACTIVITAT ESPORTIVA

Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l´estat d´alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària 

Les corredories d’assegurances que gestionen les assegurances contractades i especialment els accidents esportius i de responsabilitat civil, ens han informat del següent:

·       Les assegurances son vigents al 100%

·       Que la limitació de la llibertat de circulació de les persones a només adquisició d’aliments, productes farmacèutics i primera necessitat, assistència a centres sanitaris, desplaçament a lloc de treball, assistència a persones que ho necessitin o causa de força major; exclou directament la pràctica d’activitat esportiva.

·       .Queda suspesa l’obertura al públic dels locals on es desenvolupin activitats esportives i de lleure.

·       Qualsevol incompliment de les mesures adoptades pel RD es podrien entendre com una negligència i per tant, quedar directament exclosos de la cobertura de l’assegurança. La responsabilitat final serà de cada assegurat que incompleixi les mesures establertes per les autoritats competents.

Amb aquestes indicacions, la FECDAS torna a recomanar que els federats/des s’abstinguin de realitzar qualsevol activitat esportiva mentre duri aquestes restriccions imposades a través del RD d’estat d’alarma.

La FECDAS no organitzarà cap activitat ni competició esportiva de tipus presencial mentre estigui en vigència aquestes mesures.

Volem agrair a tots/es, la comprensió, responsabilitat social i la col·laboració que esteu portant a terme. Son moments difícils que ens farà a tots/es més forts.

Aviat ens veurem practicant i gaudint de les nostres activitats amb total llibertat. Molt ànims!!

Barcelona a 18 de març de 2020