Noticies

01-03-2020
TOC DE SORTIDA COMPETICIONS DE FOTOSUB EN APNEA

El passat 23 de Febrer es va disputar en aigües de Sant Feliu de Guixols la primera prova del calendari Català de Fotosub en Apnea.

Amb un total d’11 participants federats entre dones i homes s’ha iniciat la Copa Catalana 2020 de Fotosub en Apnea. La primera prova anual d’aquesta lliga Catalana i organitzada per ACAS Costa Brava, en la zona que abraçava des de Cala dels Frares fins a la Punta de Garbí.

Amb nombrosos curiosos entre els vianants de la via, ja que ens vam trobar al ben mig de la rua de Carnaval d’aquesta població, tant a l’entrada a l’aigua a les 9:30 del matí, com a la sortida i finalització de la prova a les 13:30. En aquesta competició de 4 hores de durada, l’aigua ens ha sorprès neta amb un punt de polsim i potser una mica menys freda que altres anys que es feia a Lloret, però amb una Mar plana i un dia assolejat que feia pensar que ja estàvem a la primavera.

Aquestes competicions de Fotosub en apnea dins del marc de la Copa Catalana, compten amb la particularitat i l’al·licient per als fotògrafs, en el seu reglament, que s’accepten els “peixos tallats” pel fotògraf, o millor dit; primers plans del subjecte principal o peix, permeten així fotografies de peixos amb molt de detall, acostament i una gran qualitat fotogràfica, com hem pogut veure en altres edicions. 

Els participants foren de les associacions i clubs; SKAPHOSACESUB GIRONA, CASEPAPS, i l’organitzador ACAS Costa Brava.

A l’acabar, i quan el carnaval ens ho va permetre, ho vam celebrar amb una graellada oferida pel club organitzador ACAS Costa Brava, i es va fer el repartiment de trofeus dels guanyadors de la Copa Catalana 2019, i les proves 2019 de Lloret i Sant Feliu de Guixols.

Com a Delegat federatiu vàrem comptar amb la presència de la Susi Navarro, com a Comissari General en Manel Llenas i el Director de Competició va ser en Dani Llenas.

 

GALERIA FOTOGRÁFICA