Noticies

07-11-2019
Un any més l’equip de Barcelona participa en el torneig més emblemàtic de Rugbi Subaquàtic a Alemanya

El passat cap de setmana va tenir lloc el torneig més antic de Rugbi Subaquàtic, la Goldenen Ball a Mülheim, Alemanya.

En el país on va néixer el Rugbi Sub, aquest és un torneig on hi participen equips alemanys amb una gran trajectòria.  L’equip femení i l’equip masculí del Club BCN Rugby Subaquàtic no se’l van voler perdre en preparació a la Champions Cup de finals de Novembre.

L’equip barceloní té un gran repte a finals de mes, i tant l’equip femení com el masculí hi participaran com a Campions d’Espanya 2019. Necessiten doncs entrenar en tornejos d’alt nivell per preparar-se bé. Un d’aquests tornejos ha estat la Goldenen Ball a Mülheim on han tornat ha estar convidats i no han rebutjat l’oportunitat per entrenar contra equips alemanys de llarga història. Aquest any, de fet, s’ha celebrat la 51a edició masculina d’aquest torneig i la 12a femenina (que se l’anomena la Diamond Ball).

Les noies del Barcelona, encara que no tenien tot l’equip complet, han fet un esplèndid torneig. El primer partit van entrar poc connectades, però els 5 següents van fer una defensa consistent i un bon domini en l’atac. Els petits errors que es van cometre, serviran per millorar de cara a Berlín. En l’edició anterior, no van aconseguir cap victòria, però aquest any han guanyat a l’equip d’Hamburg en els dos partits jugats contra elles amb un 3 a 0 i un 1 a 0. Aquests dos resultats positius van significar aconseguir el 3er lloc del pòdium. Cal mencionar que un dels gols va ser realitzat per la jugadora més jove de l’equip, la Mar, de 14 anys.

D’altra banda, els nois també van tenir una bona millora respecte l’any passat, aquesta vegada van guanyar 1 partit, en van empatar 3 i en van perdre 3. Cap derrota va ser contundent, es va notar també una molt bona millora en la defensa i l’atac, i de nou el jugador masculí més jove, l’Enric, i que només porta un parell de mesos jugant, va marcar el seu primer gol i el del equip gràcies a una molt bona coordinació entre tots els jugadors.

El torneig va acabar amb la celebració i l’entrega de premis en la cerimònia després del sopar. Agraïm a tots els organitzadors per la bona gestió del campionat i a la FECDAS pel seu suport incondicional.

L’equip és a punt pel següent repte, la Champions Cup de Berlín, els desitgem uns molt bons resultats!!