Noticies

09-06-2019
La Copa Gascogne de Rugby Sub 2019 dóna el 3er lloc a l’equip amb integrants del Club de Barcelona.

Es disputa amb dificultats pel canvi de piscina el mateix dia.

Després del que semblava l’imminent cancel·lació d’un torneig, jugadors del Club Bcn Rugbi Subaquàtic en un combinat amb Ossos Madrid aconsegueixen podi, al obtenir el tercer lloc després d’una semifinal molt igualada.

El passat 1 de Juny a Bordeaux, França, es va disputar la cinquena edició de la Coupe de Gascogne; un torneig l’estructura del qual convida a jugadors nous i experimentats a competir sota un marc d’integració i joc net.

No obstant això, aquest any, a causa d’un altercat amb un grup de locals, la piscina va ser clausurada i el torneig que normalment s’iniciaria a les 8.45 del matí, va ser suspès fins nou avís. Tot i la ràpida resposta de l’organització del torneig, la Copa no tenia piscina i semblava que no anava a realitzar-se. Una hora després, es va confirmar la nova seu, l’increïble esforç per resoldre la situació i la paciència de tots els equips va fer possible que finalment a les 13.15 hrs comencés el primer partit.

Els jugadors de Barcelona, en un combinat amb Madrid, van disputar els dos primers partits en la fase de grups amb còmodes victòries; 3-1 davant l’equip de Paris i 4-0 enfront del representant de Albi. Després en quarts de final va ser l’equip alemany de Krefeld qui va demostrar per què es pot proclamar com el campió d’aquesta Copa, amb una clara victòria sobre el combinat espanyol.

L’història va tornar a girar i en la semifinal enfront de l’equip de Bordeaux, un gol marcat en la primera part per l’equip de Bcn-Mad, va posar en avantatge el combinat sobre l’equip francès. No obstant això, durant la segona part l’equip local va llençar contundents atacs sobre la porteria espanyola, però la dura defensa en els últims segons del partit per part de jugadores catalanes com, Inés de Gregorio i Silvia Miranda, va impedir que l’empat s’instaurés en el marcador. Aconseguint així, el tercer lloc del Campionat.