Noticies

03-04-2019
Les noies del BCN RUGBY SUBAQUÀTIC aconsegueixen la quarta posició a L’Amager Ladies Cup a Dinamarca

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la 1ª edició del torneig femení Amager Ladies Cup, a Copenhaguen. Torneig que ha reunit set equips femenins d’alt nivell i on les noies catalanes han assolit un magnífic 4rt lloc. Les instal·lacions juntament amb la piscina han sigut les idònies per a practicar el nostre esport.

Les noies catalanes en aquest torneig van jugar partits molts durs, començant el primer contra les austríaques, rival que ja coneixen d’anteriors tornejos, no obstant, aquesta vegada era la selecció nacional austríaca preparant-se pel Mundial de Rugbi Subaquàtic que tindrà lloc a finals de Juliol. Algun error de les catalanes per no estar encara del tot concentrades va portar a una derrota en el partit.

A partir del segon joc es va notar un canvi d’actitud i es va observar una bona coordinació que es va plasmar en els següents resultats començant amb un empat contra Hamburg. Un equip dur, però on l’equip femení del BCN va mantenir una defensa molt ben col·locada parant qualsevol opció de gol, fins i tot parant un penalti, per una de les porteres més experimentades, l’Èlia. En acabar-se el temps de joc, el partit es va haver de decidir en la ronda de penaltis i al primer que fallés, es van necessitar un total de 5 penaltis per assolir la victòria.

El següent partit es va guanyar còmodament contra Felix, un equip jove que s’ha format amb noies amb risc d’exclusió social. És il·lusionant veure com en el rugbi subaquàtic es fan aquest tipus d’iniciatives i s’apropa aquest esport a tothom.

Contra l’equip de Copenhaguen va ser el quart partit disputat per l’equip català, on es va repetir el resultat del segon partit, un empat a zero en el temps de joc, però aquesta vegada mantenint tota l’estona el domini de la pilota però sense acabar de definir en gol. En aquesta ocasió es va decidir al sisè penalti, quan l´Aida una de les jugadores més fortes de l’equip va aconseguir parar el penalti en contra i la capitana Lina, va marcar el penalti del desempat i de la victòria.

Ja passats aquests partits, encara quedaven els més durs durant els quals l´equip femení del Club BCN Rugby Subaquàtic es va endur dues derrotes, primer contra Amager i després Vikings; dos equips danesos, amb algunes jugadores noruegues i sueques. No obstant, les noies catalanes no van parar de lluitar.

Moltes felicitats jugadores!