Noticies

22-02-2019
El BCN Rugby Subaquàtic triomfa a la primera jornada de la Trinations League 2019

 

Torna la lliga de la Trinations, la lliga del sud d’Europa. El passat cap de setmana s’ha realitzat la primera parada a Cecina (Itàlia) on el club BCN Rugby Subaquàtic s’ha emportat la primera posició del torneig masculí i el segon lloc en el femení.

 

La Trinations arriba a la quarta edició i aconsegueix consolidar-se com una lliga mixta i una femenina de gran interès per als equips Europeus. Aquesta jornada, la primera parada, s’ha dut a terme a Cecina, una piscina fosca de 4,9 metres de fondària i 12 metres de llarg, característiques que portaven a un joc perillós sobretot en els contraatacs. 

Durant el dissabte es van realitzar tots els partits masculins/mixtes amb un total de vuit equips formats per països del sud d’Europa (Grècia, Itàlia, Espanya, França, Regne Unit). L’equip del Barcelona va realitzar una jornada perfecta i es va mantenir imbatible en tots els partits. Només van encaixar un gol contra l’equip de Pirañas, els de Valladolid. La resta de partits els van mantenir amb la porteria a 0 i realitzant un atac constant amb contraatacs molt ràpids i impossibles d’aturar.      

Per altra banda, el segon dia es van dur a terme els partits de la lliga femenina, aquest any formada per 5 equips. Les jugadores catalanes van fer un joc brillant, van començar el dia amb un empat a 2 contra les italianes, seguit de dos partits guanyant per golejada i mantenint la porteria a 0 (primer contra les angleses i després contra l’equip de Valladolid), i finalment van perdre l’últim partit contra l’equip de Graz, Àustria, per un ajustat 2 a 1. En tots els partits les noies del BCN Rugby Subaquàtic van demostrar un joc perfectament coordinat en l’atac, mantenint en casi tot moment la possessió de la pilota i amb una defensa ferma.  

La primera parada de la lliga va acabar amb l’entrega dels premis, i amb els equips catalans masculí i femení emportant-se la primera posició i la segona posició respectivament. En el cas de l’equip femení va ser un empat en la segona posició amb les italianes. Finalment la celebració del torneig va acabar amb un dinar de tots els equips.

classificació final:

Masculí/mixt

1 – BCN Rugby Subaquàtic

2 – Firenze (Itàlia)

3 – Fhysalis (Grècia)

4 – Bordeaux (França)

5 – Pirañas (España)

6 – Barbarians (equip de jugadors independents del draft)

7 – Milano (Itàlia)

8 – Firenze B (Itàlia)

Femení

1 – Graz (Àustria)

2 – BCN Rugby Subaquàtic (Espanya) /  Firenze (Itàlia)

3 – Pirañas (Espanya)

4 – Gloucestershire (Regne Unit)

Tota la família del club de Barcelona ja té ganes de veure com acabarà aquesta lliga de la Trinations aquest any, on es decidirà tot en la segona parada que es durà a terme a Atenes (Grècia) el cap de setmana de l’11 i 12 de Maig. Precisament per iniciativa de l’equip Grec, Physalis, per primera vegada la lliga va tenir streaming en directe, ells es van encarregar de portar el material i de fer funcionar durant les dues jornades aquest element tan essencial per al nostre esport, d’aquesta manera vam tenir gent conectada mirant els partits durant tot el cap de setmana i el mes important encara no només estaven connectats, estaven comentant i gaudint d’aquest gran i encara desconegut esport al nostre país.

Aconseguiran les noies catalanes tornar a ser campiones per segon any consecutiu?? I aconseguiran els nois del BCN Rugby Subaquàtic recuperar el títol de campions com van aconseguir en les dues primeres edicions de la lliga??

Agraïm la col·laboració i sempre suport incondicional de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques (FECDAS).

Molta força BCN Rugby Subaquàtic!