Noticies

19-09-2018
El BCN Rugbi Subaquàtic aconsegueix el segon lloc en la 3Nations League 2018 a Itàlia

La parada final de la 3Nations League ha tingut lloc el dissabte 8 i el diumenge 9 de setembre a Bèrgam, Itàlia.

Aquesta trobada esportiva ha tingut com a protagonistes equips d’Itàlia, França, Grècia, Catalunya, Anglaterra, Suïssa i Àustria, que s’han enfrontat en partits molt durs i intensos.

FotoEl dissabte es va jugar el torneig mixt, en què es va decidir el campió de la tercera temporada de la lliga i on l’equip de Barcelona va buscar el primer lloc per tercer any consecutiu.

La jornada va començar amb dues victòries pel nostre club i amb això es va obrir la possibilitat d’afrontar amb garanties al dur rival que va ser l’equip de Florència, amb què s’havia empatat en el primer lloc durant la primera parada de la Lliga (a Barcelona al juliol passat).

En un partit molt renyit, l’equip de Barcelona va caure 2-0 davant l’equip italià i, malgrat tancar la jornada amb un marcador d’11-0 davant dels grecs de Physalis, l’única derrota del torneig va posicionar a l’equip català en el segon lloc de la competició.

D’altra banda, les jugadores del BCN Rugbi Subaquàtic, van iniciar el torneig del diumenge amb victòries davant els equips de Londres i Florència.

Malgrat l’ímpetu de l’arrencada, el combinat barceloní no va reeixir en la topada amb l’equip de Viena, que acollia una bona part de les jugadores de la selecció austríaca.

Finalment, l’últim partit de l’edició va ser contra el Physalis: el matx es va guanyar amb un marge ampli i va demostrar la gran compenetració i la solidesa de l’equip, cosa que les fa mereixedores clares de la segona posició en el campionat, i de la primera posició del rànquing oficial, convertint-se així ¡¡¡en les campiones de la primera lliga femenina de la 3Nations!! Moltes felicitats noies!!